Toskowe co nie co :-)))
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Toskowe co nie co :-)))
EEE brakło mio słów zaniemówiłam masz je fantastyczne Basiu 

- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basiu wybacz że ja dopiero dziś zajrzałam do Ciebie ale od razu padłam jak zobaczyłam te hoje giganty, piękne, niektóre rzadkie okazy, gratuluję tak pokaźnej kolekcji

- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Basiu ładny masz parapet jak całą ławę zastawił
Epi też mnie urzeka :P

Epi też mnie urzeka :P
Zaczyna mnie ciekawić ile czasu Ci schodzi więc na mycie okien.
Andziax007 Moja kolekcja liczy sobie niecałe 3 lata na szczęście hoye szybko rosną
Krystyna.F Krysiu epi to tak jak by moja najwcześniejsza choroba , neonow mam 5 reszty też po kilka doniczek
kati-1976Kochana po roku hoye potrafią być takie jak moje , zobacz wcześniej na australiskę ona tak szybko rosla że w szoku byłam
trzynastkaKochana Twoje już niedługo będą takie same
anettaDzięki za odwiedziny
FIGA Kochana mam parapet 120cm ale mam też w tym oknie pałąk na ktorym wiszą hoye
ulakonie Myje tylko jedno okno na raz i zabiera mi to około 3 godzin bo przy myciu okien przy okazji wycieram wszystkie hoye , przeglądam je pod względem robaczkow i innych pasożytów 9i chorób

Krystyna.F Krysiu epi to tak jak by moja najwcześniejsza choroba , neonow mam 5 reszty też po kilka doniczek

kati-1976Kochana po roku hoye potrafią być takie jak moje , zobacz wcześniej na australiskę ona tak szybko rosla że w szoku byłam
trzynastkaKochana Twoje już niedługo będą takie same

anettaDzięki za odwiedziny

FIGA Kochana mam parapet 120cm ale mam też w tym oknie pałąk na ktorym wiszą hoye
ulakonie Myje tylko jedno okno na raz i zabiera mi to około 3 godzin bo przy myciu okien przy okazji wycieram wszystkie hoye , przeglądam je pod względem robaczkow i innych pasożytów 9i chorób
Jestem hoyomaniaczką
No to niezła robota.........
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Oj doczekać się nie mogę żeby choć jedna zaszalała
na razie australis zwykła poszła w długą
i powoli ją goni publicalix

Witajcie dziewczyny
Żeby nie było że zaniedbuje swój wątek wkleje jak zawsze co nie co fotek hoy
Moja ukochana neoebudica

Rosnie jak wariatka , listki ma pięknie unerwione , jest po prostu śliczna a ten seledynek powala na kolana

Żeby nie było że zaniedbuje swój wątek wkleje jak zawsze co nie co fotek hoy

Moja ukochana neoebudica

Rosnie jak wariatka , listki ma pięknie unerwione , jest po prostu śliczna a ten seledynek powala na kolana

Jestem hoyomaniaczką
- kubusiowa mama
- 500p
- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
Jej Basiu jak cudnie się prezentują twoje hoje !! Brawa dla nich

No i jedna z kilku moich Lisek , ta sobie siedzi w hydro i mam problem jak jej dac podporki , bo rosnie w tempie ekspresowym

Jestem hoyomaniaczką
Basiu,no jesteś nieźle zahojowana
ale ta ostatnia to istne cudo
Możesz zbudować takie rusztowanie oparte o blat

Kochane na jesień minie 3 rok mojej hojoby
No i pewnie jak każdej z Was wydaje mi sie że ciągle mam tych pięknotek za mało .
Przeważnie całe pieniądze co zarobie na sprzedaży hoy wydaje na następne skarby .
Kidyś miałam około 100 odmian ale staram sie trzymać przy 50 odmianach i przeważnie mi się udaje .
Choć przyznam się szczerze że teraz nie wiem ile mam odmian i wolę tego nie wiedzieć
Wiem że tych co mi się podobają mam przeważnie po kilka sztuk
Czasami podchowam jakąś do rozmiarów że tak powiem duzych i niestety przestaje mi się podobać

No i pewnie jak każdej z Was wydaje mi sie że ciągle mam tych pięknotek za mało .
Przeważnie całe pieniądze co zarobie na sprzedaży hoy wydaje na następne skarby .
Kidyś miałam około 100 odmian ale staram sie trzymać przy 50 odmianach i przeważnie mi się udaje .
Choć przyznam się szczerze że teraz nie wiem ile mam odmian i wolę tego nie wiedzieć

Wiem że tych co mi się podobają mam przeważnie po kilka sztuk

Czasami podchowam jakąś do rozmiarów że tak powiem duzych i niestety przestaje mi się podobać

Jestem hoyomaniaczką
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluje,naprawdę masz się czym pochwalić!!
dziękuję Grażynko
Ty też masz sie czym pochwalic byle byś chciała je wszystkie pokazac
Teraz postanowilam że nie będe liczyć odmian bo mam zamiar wsadzać po 2 - 3 odmiany do doniczki , bedę tylko pilnować by ilość doniczek hoyowych zmieściła sie w 50 sztukach
Bo przecież po za hoyami mam kilkadziesiąt doniczek epipremnum i filodendronów

Ty też masz sie czym pochwalic byle byś chciała je wszystkie pokazac

Teraz postanowilam że nie będe liczyć odmian bo mam zamiar wsadzać po 2 - 3 odmiany do doniczki , bedę tylko pilnować by ilość doniczek hoyowych zmieściła sie w 50 sztukach

Bo przecież po za hoyami mam kilkadziesiąt doniczek epipremnum i filodendronów

Jestem hoyomaniaczką