Ogród Ali -> alana cz.1
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Część zdjęć dotarła do netu.
Ponownie skalniak - tym razem mniejsze zdjęcia;)
a oto skalniak kilka dni przed remontem

Ponownie skalniak - tym razem mniejsze zdjęcia;)

a oto skalniak kilka dni przed remontem

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- alana
Pozdrawiam, Alicja
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, nareszcie udało mi się obejrzeć zdjęcia. Tym razem mój ślimaczy internet sprawił, ze zdjęcia nie chciały się otworzyc, ale w końcu sie udało 
Alu, czy masz jakieś zdjęcie pokazujące cały skalniak? To co widać wygląda ciekawie.
Jeszcze ciekawiej przedstawiają się pozostałe widoki. Gąszcz pięknych kwitnących roslin - to lubię! Bardzo też podoba mi się ta wierzba chyląca się w stronę scieżki.
Stanowczo jednak za mało zdjęć pokazałaś ;) Poproszę o więcej

Alu, czy masz jakieś zdjęcie pokazujące cały skalniak? To co widać wygląda ciekawie.
Jeszcze ciekawiej przedstawiają się pozostałe widoki. Gąszcz pięknych kwitnących roslin - to lubię! Bardzo też podoba mi się ta wierzba chyląca się w stronę scieżki.
Stanowczo jednak za mało zdjęć pokazałaś ;) Poproszę o więcej

- alana
Priam - witaj
Niestety nie mam zdjęcia całego skalniaka, teraz nie moge zrobić, ponieważ mój aparat jest w naprawie i nie wiem czy przed zimą wróci do mnie
baaaaardzo nad tym ubolewam
Nawet jeszcze nie dotarłam na działkę od dłuższego czasu i jeszcze nie podałam wymiarów naszego pieca. Ostatnio u nas pada deszcz, albo wyjeżdzam, a teraz brakowało czasu przed Świętem Zmarłych.
Na razie zgodnie z życzeniem wrzucę kilka zdjęć:

Niestety nie mam zdjęcia całego skalniaka, teraz nie moge zrobić, ponieważ mój aparat jest w naprawie i nie wiem czy przed zimą wróci do mnie

Nawet jeszcze nie dotarłam na działkę od dłuższego czasu i jeszcze nie podałam wymiarów naszego pieca. Ostatnio u nas pada deszcz, albo wyjeżdzam, a teraz brakowało czasu przed Świętem Zmarłych.
Na razie zgodnie z życzeniem wrzucę kilka zdjęć:

Pozdrawiam, Alicja
- alana
Pozdrawiam, Alicja
Alu witam Cię bardzo serdecznie na na Naszym forum i dziękuję za ten wątek, bo jest to wspaniałe miejsce przepełnione barwami tęczy, jaką tworzy multum przepięknych roślin, które jak widzę czują się bardzo dobrze u Ciebie, bo dorodnością to mogą konkurować bezapelacyjnie. Masz ich tyle, że nie będę wymieniał wszystkich z osobna, bo nocy by brakło aby wszystko wychwalić co mi się podoba. Wspomnę tylko o różach, zwłaszcza tej biało różowej Handel - PRZEPIĘKNA!!!
Wiesz ten mostek nad tą dziką wodą, wygląda niesamowicie, tak naturalnie, tylko zazdrościć
Alu całość jak i każdy skrawek robi wrażenie a te pełne i wyrośnięte rabaty w których można się skryć to coś wspanałego i bujny skalniak
Cóż pisać wspanale, przepięknie i cudnie, tylko pogratulować Tobie i reszcie rodzinki, takich efektów, ale nie ma się co dziwić, bo cóż innego mogła stworzyć kochająca się rodzinka
Wiesz ten mostek nad tą dziką wodą, wygląda niesamowicie, tak naturalnie, tylko zazdrościć

Alu całość jak i każdy skrawek robi wrażenie a te pełne i wyrośnięte rabaty w których można się skryć to coś wspanałego i bujny skalniak

Cóż pisać wspanale, przepięknie i cudnie, tylko pogratulować Tobie i reszcie rodzinki, takich efektów, ale nie ma się co dziwić, bo cóż innego mogła stworzyć kochająca się rodzinka

- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Alana ja też witam cię na naszym forum.Na pewno na dłużej tu zagościsz.
Przepiękne zdjęcie żółtej róży,niestety też nie znam jej nazwy.
Pierwszy raz widzę dziewannę austriacką,mam tylko zwykłą,naszą.
Jak naprawisz aparat bardzo proszę o zdjęcia panoramiczne,szczególnie skalniaka.
Jestem na etapie robienia swojego,więc podglądam wszystkie na naszym forum.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- alana
Witam wszystkich. Od razu przepraszam Was za mały zastój, brak odpowiedzi, ale to wina dłuższego weekendu...
Witam Anię i Grzegorza :P
Aniu aparat powinnam mieć pod koniec tygodnia. Dziewannę zamówiłam w ubiegłym roku jesienią przez internet, wytworzyła w tym roku nasionka, jest na razie jedna niewielka sadzonka, jeśli rozsieje się wiosną, to za rok podzielę się nasionkami
Grzegorzu dzięki Twoim słowom moja dusza rozradowała się do granic możliwości
Dziękuję Ci bardzo.
Izo to jest jakaś odmiana jeżyny bezkolcowej, po kilkuletniej obserwacji, zauważyliśmy, że najlepiej owocuje na dwuletnich pędach. Odmiany nie znam, bo rosłą już jak kupiliśmy tę działkę:(
Podaję jeszcze dane techniczne działek
- działka I powierzchnia 270 m2 (nabyta w 2000 r.)
- działka II 300 m2 (w 2003 r.)
Chyba na początku podałam inne daty, ale cóż skleroza nie boli
Za chwilę wrzucę nowe zdjęcia, więc zapraszam :P

Witam Anię i Grzegorza :P
Aniu aparat powinnam mieć pod koniec tygodnia. Dziewannę zamówiłam w ubiegłym roku jesienią przez internet, wytworzyła w tym roku nasionka, jest na razie jedna niewielka sadzonka, jeśli rozsieje się wiosną, to za rok podzielę się nasionkami

Grzegorzu dzięki Twoim słowom moja dusza rozradowała się do granic możliwości

Izo to jest jakaś odmiana jeżyny bezkolcowej, po kilkuletniej obserwacji, zauważyliśmy, że najlepiej owocuje na dwuletnich pędach. Odmiany nie znam, bo rosłą już jak kupiliśmy tę działkę:(
Podaję jeszcze dane techniczne działek

- działka I powierzchnia 270 m2 (nabyta w 2000 r.)
- działka II 300 m2 (w 2003 r.)
Chyba na początku podałam inne daty, ale cóż skleroza nie boli

Za chwilę wrzucę nowe zdjęcia, więc zapraszam :P
Pozdrawiam, Alicja