Mój ogród - RoksiSK

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Grzegorz B

Post »

Agnieszka a gdzieś się ukryła, wracaj do Nas, bo smutno bez Ciebie. Odpocznij sobie troszkę od tych codziennych obowiązków i szkoły a w Naszym towarzystwie to gwarantowane :wink:

A jakieś nowe widoczki będą :roll:
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 15:57

Post »

Oj, ostatnio na wszystko brakuje mi czasu :cry: :oops: :cry: Szkołę mam co trzy tygodnie, ale uczę się codziennie po 2-4 godz (robię notatki i duuuużo czytam). Ogród trochę zaniedbałam, ale Forum odwiedzam - wiem, wiem.... nie za często i tylko wpadam na chwilkę, ale postaram się to zmienić :wink:
Pozdrawiam cieplutko :P :P :P
Pozdrawiam Agnieszka
Mój Ogrod , Kuchnia i Storczyki
Grzegorz B

Post »

Agnieszko zdaję sobie z tego sprawę i trzymam kciuki, bo zanim się obejrzymy a nadejdzie czas sesji, choć widzę, że z Twoją organizacją pracy, to nie będzie dla Ciebie, żadnym problemem.
Ja przeważnie leniuchuję a potem na wariata "połykam" książkową wiedzę, ale nie polecam tego, bo to stresujące i naprawdę męczące. Co roku powtarzam sobie, że wreszcie będę systematycznie przyswajał wiedzę, ale jak co roku na deklaracjach się kończy :oops:

Aga trzymam za słowo :wink:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko, serdecznie gratuluję Ci przyjęcia na uczelnię! To zrozumiałe, ze teraz bedziesz miała znacznie mniej czasu, ale przyjdą w końcu wakacje i na całe 3 miesiące na pewno wrócisz do ogródka i na łono forum ;) Życzę Ci bezproblemowego zaliczania wszystkich egzaminów!
Ach, i gratuluję pieczarki-giganta! ;:333
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja też tego Ci życzę, Agnieszko ;:18 . Masz bardzo wiarygodne usprawiedliwienie :D .
Ucz się ucz, a garb Ci sam wyrośnie , jak mawiała kiedyś brać studencka :;230

Nawiasem mówiąc .. baardzo zazdroszczę Ci takich problemów :D .

Pozdrawiam i trzymaj się !
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję Wam za tak miłe słowa :P :P :P
Muszę być systematyczna, bo w przeciwieństwie do mojego męża (który tylko podśmiechuje się z mojego zapału :twisted: ) nie zamknę się na tydzień przed sesją z notatkami - niestety :cry:
Ale za to spokojnie się przygotowywuję :wink:
Pozdrawiam Agnieszka
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

I tak trzymaj ;:333 , a do nas wpadaj czasami na momencik, w miarę możliwości. Powodzenia ! :D :D :D
Grzegorz B

Post »

Aga trwaj przy takiej postawie, bo ona Ci się odpłaci z nawiązką ;:215
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Agnieszko,pochodziłam ,popatrzyłam ,podobało się :lol: A tak poważniej . Masz śliczny ogród i wiele ciekawych roślin. Moje ulubione róże i powojniki zachwycające. Oczko też fajne a "rybka" w oczku super,tylko trochę dużawa do tego oczka.
Dużo się ostatnio dzieje w Twoim życiu. Cudowny synuś i pierwszy rok studiów -moje szczere gratulacje. Z tego co piszesz ,jesteś bardzo systematyczna ,sesja będzie bezproblemowa. ;:138 ;:208
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję za odwiedziny. Bardzo jest mi miło czytać same pochwały :oops:
Co do samych studiów, jestem bardzo zadowolona (no, może nie aż tak bardzo z łaciny :wink: ). W weekend miałam zajęcia i ja jestem chora i Krzyś. Synka zaraziła mi raczej mama :evil: , a ja domarzłam jadąc 40 min w lodowatym (dobrze wietrzonym :twisted: :twisted: :twisted: ) tramwaju. Wczoraj miałam "chwilę" zwątpienia, czy za wcześnie nie poszłam, że mogłam zaczekać jeszcze rok. Ale z drugiej strony później wrócę do pracy i dopiero wówczas nie będę miała czasu. Jeszcze mój mąż narzeka :evil: : że w domu już nie jest tak czyściutko, że obiadki nieurozmaicone, że on musi zajmować się Krzysiem i ... że za duuużo się uczę :wink: Wczoraj miałam doła :!: A z drugiej strony nie mogę patrzeć tylko na moich chłopaków i na ich potrzeby (głównie na męża :wink: ), a moje - że nie są ważne i mogą poczekać.
Pozdrawiam cieplutko :P :P :P
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Witaj Agnieszko!
Ja również trzymam kciuki, byle do wakacji.
Znam takie rozterki i co by się nie postanowiło, to i tak ktoś będzie niezadowolony. :roll:
Ważne by zachować równowagę i wytrwać w postanowieniach.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i Krzysiowi. ;:79
Teraz taki sezon chorobowy, moje dzie ci też chore, ale będzie lepiej.
Pozdrawiam.
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Idę dziś z Krzysiem do lekarki. Nie ma chyba nic gorszego dla matki, niż chore dziecko.
Co do decyzji, to największym błędem byłoby teraz zrezygnować... więc zaciskam zęby, a jak się mężowi nie podoba, to już jego problem :wink: My kobiety mamy te swoje sposoby :lol:
Dziękuję za pozdrowienia. Oby nasze dzieciątka szybko wyzdrowiały :P :P :P
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Życzę zdrowia Tobie i synkowi. Podoba mi się Twoja postawa, tak trzymaj! ;:215
Grzegorz B

Post »

Agnieszko głowa do góry, wszystko będzie ok. Nie ma co się załamywać, zawsze są gorsze i lepsze dni, a i tak z perspektywy czasu zapamiętamy te najlepsze. Wiadomo, że musimy zrezygnować z pewnych przyzwyczajeń a to nie zawsze przychodzi z łatwością. Nie dziwię się, że mąż się troszkę buntuje, ale sama zauważyłaś, że mniej czasu mu poświęcasz i obiady nieurozmaicone :roll: Tak to jest jak się przyzwyczaji do wygód, a potem cap i koniec :lol: :lol: :lol: , ale z czasem wszystko się ułoży, kwestia przyzwyczajenia. Trzeba pamiętać, że dobrze zagospodarowany czas odpłaci się z nawiązką, czego Ci bardzo życzę :P

Mam nadzieję, że choróbska już pokonane :D

Słoneczka życzę i udanej nauki zwłaszcza łaciny :wink:
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Agnieszko nie daj sie ( mój syn tez chory, tylko że on już za duży żeby być marudnym) dasz radę bo my kobiety jesteśmy "słaba pleć" która wszystko dźwiga na swoich barkach.... :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”