Witam
Was dziękuję za odwiedzinki
Dziewczyny dzięki za słowa pocieszenia, widzę że każdego kiedyś dopada rozżalenie nad swoim ogrodem.
Z czasem i finansami bywa różnie zwłaszcza, że ogród w czasie zakładania to studnia bez dna.
Jolu już zaczęłam sadzić pierwsze roślinki i rolet nie muszę spuszczać
Dagmaro nic nie mogę wysiać bo za chwilę tomek będzie kopał pod nawodnienie i już by nie zdążyło urosnąć. Zabieramy się do tego jak do jeża
edyta_irka, EdytaB Dziękuję za odwiedzinki ja bez tych małych sierściuchów nie wyobrażam sobie domu.
Priam oj trzymanie kciuków się przyda zwłaszcza za nakłady finansowe, bo te szybko się kończą, siły każdego dnia są nowe, gorzej z czasem
Tomku z sekatorem to ja ciągle biegam, nie lubię fazy buszu, jakoś tak wolę uporządkowany ład

Wyznaje zasadę co za dużo to niezdrowo
Gosiu trzymam kciuki za Twoją rabatę w stylu japońskim
Moja lampa przyszła w częściach teraz czeka na sklejenie klejem do betonu, bo przy psiakach tylko poskładana nie może stać.
Jolu Witam u nas, przy chwilce czasu wpadnę do Ciebie popodziwiać oczka wodne .
Ja Tomka do nich nie przekonam, na naszej działce jak kupiliśmy było spore oczko wodne i pływały ryby, pierwsze co Tomek zrobił to zasypał

Myślę, że moje psiaki by ciągle się w nich kąpały i przychodziły do domu ubłocone, uwielbiają wodę, żadna siła ich przed nią nie zatrzyma , pędzą do niej z prędkością światła