Ogródeczek An-ki cz.3
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
Schneewitchen, czy nie, ale jest piękna. Ja zaczęłam chorować na białą róże. Zaczęłam od Chopina, ale mi pies zmasakrował tak, że nie odbiła. A tak pięknie przezimowała. Zastanawiam się nad tym Schneewitchen. Może tego lepiej kupić. 

- asia0809
- 1000p
- Od: 27 lut 2007, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kwiat Augusty przypomina mi kryzowaną spódniczkę baletnicy. I jeszcze mówicie, że pięknie pachnie. Piękna róża.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aneczko jak jeszcze nie sadzisz do wiaderek to słaba z Ciebie ogrodniczka.......
Westerlanda też mam.....we wiaderku......
Znów leje i aż 14 stopni - cudne lato.....idziemy do baru

Westerlanda też mam.....we wiaderku......

Znów leje i aż 14 stopni - cudne lato.....idziemy do baru

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANUŚ czy masz może zdjęcie pąka Westerlanda a niebieska pnąca i pachnąca tez ślicznotka . Od brata przyniosłam sobie patyczek chyba Fischermana więc jak się ukorzeni ,ale trzeba na to czasu i słoneczka . Ta czerwona nieznajoma jest trochę podobna do mojej czy utrzymuje kwiat w całości do samego końca
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu westerlandka przepiękna, taka intensywnie pomarańczowa, moja ma trochę więcej różu 

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Ależ Ci pięknie zapozowała ta Augusta 

Anka nie odpowiedziałaś czy pachnie tak pięknie jak wygląda.
Małgosiu no Ty to masz pecha jak nie M to pies stratuje.
Ale nie martw się,wszystko odrośnie.
Schneewitchen Climbing istnieje pod nazwą Iceberg lub Fee des Neiges.Ja jestem kwiatem zachwycona.Tylko jak przeczytałam do ilu m dorasta to mina mi zrzedła(4,5m).Można kupić też krzaczastą.
Na jej temat dużo wie Liska.
Asiu warto ją mieć chociażby ze względu na zapach.Już nie mówię o urodzie bo to kwestia gustu.
Kogrusiu-no to mnie zastrzeliłaś-jak go ujarzmisz,przecież to istny potwór.Pogoda nadal barowa.Jadzia mnie zdopingowała i wyszłam do ogrodu zrobić zdjęcie pączka Westerlanda.Kopruchy rzuciły się całą chmarą i zdjęcia niezbyt udane ale pączek jest.
Jadziu nieznajoma trzyma kwiat długo,razem z tymi wokoło pączkami które rozkwitają i tworzą niesamowicie duży kwiat.A teraz z narażeniem życia fotki pączka.Komary wyssały ze mnie to co najlepsze.

Sponiewierany kwiat przez deszcz i wiatr i pączuś

Schneewitchen Climbing istnieje pod nazwą Iceberg lub Fee des Neiges.Ja jestem kwiatem zachwycona.Tylko jak przeczytałam do ilu m dorasta to mina mi zrzedła(4,5m).Można kupić też krzaczastą.
Na jej temat dużo wie Liska.
Asiu warto ją mieć chociażby ze względu na zapach.Już nie mówię o urodzie bo to kwestia gustu.
Kogrusiu-no to mnie zastrzeliłaś-jak go ujarzmisz,przecież to istny potwór.Pogoda nadal barowa.Jadzia mnie zdopingowała i wyszłam do ogrodu zrobić zdjęcie pączka Westerlanda.Kopruchy rzuciły się całą chmarą i zdjęcia niezbyt udane ale pączek jest.
Jadziu nieznajoma trzyma kwiat długo,razem z tymi wokoło pączkami które rozkwitają i tworzą niesamowicie duży kwiat.A teraz z narażeniem życia fotki pączka.Komary wyssały ze mnie to co najlepsze.

Sponiewierany kwiat przez deszcz i wiatr i pączuś

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Agnieszkou nas było pochmurno i deszczowo i pewnie dlatego taki głęboki pomarańcz.Ma pełno pąków(najwięcej za płotem cholewcia) i w upalne dni(które mają nadejść) pewnie będzie się przebarwiać.
Aniu DS pozuje jak piękna kobietka.Nawet w deszczu trzyma główkę bardzo wysoko.
Danusiu-jak to nie napisałam?-pachnie i do tego dość intensywnie.Kupuj!!!!
Patryku od tego wąchania to plecy mnie już bolą
Różyczki mają jeszcze niski wzrost(od grudnia w ziemi) więc trzeba się niżle poschylać by każdą pięknotkę powąchać.
Aniu DS pozuje jak piękna kobietka.Nawet w deszczu trzyma główkę bardzo wysoko.
Danusiu-jak to nie napisałam?-pachnie i do tego dość intensywnie.Kupuj!!!!
Patryku od tego wąchania to plecy mnie już bolą

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Aniutek, widziałam wiele zdjęć Augusty Luisy i na wszystkich piękna była, ale takich jak Twoje, to jeszcze nie widziałam! Łał! Wygląda jak inna róża! Jest niesamowita!
Oj, będę sępić ...
A ta pnąca, to mocno pachnie? ....
Kiedy Ty zdołałaś uzbierać tyle róż? Augusta to wiosenny zakup?

A ta pnąca, to mocno pachnie? ....
Kiedy Ty zdołałaś uzbierać tyle róż? Augusta to wiosenny zakup?
Izo Augusta to grudniowy zakup tak jak i 10 innych.Wszystkie są na rabatce przy wejściu do domu.Starsze to tylko Astrid Lindgren i Claire R.Cała rabatka miała być w kolorkach różu,moreli,bieli.Patyczek masz zaklepany
Pnąca b ardzo ładnie pachnie i tylko dlatego ją kupiłam.Zresztą ten kolorek też jest piękny-taki nie do uchwycenia.

Pnąca b ardzo ładnie pachnie i tylko dlatego ją kupiłam.Zresztą ten kolorek też jest piękny-taki nie do uchwycenia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, wszystkie róże masz piękne, ale ta ostatnia cudna!!
Pastellę i Geishę polecono mi w ubiegłym roku w ogrodniczym jako świetne odmiany. Wiesz, że moja znajomość róż jest zerowa
Miłego wieczoru
DOPISANE: Aniu, operacja udana, przed godziną rozmawiałam z Krysią.

Pastellę i Geishę polecono mi w ubiegłym roku w ogrodniczym jako świetne odmiany. Wiesz, że moja znajomość róż jest zerowa

Miłego wieczoru

DOPISANE: Aniu, operacja udana, przed godziną rozmawiałam z Krysią.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Rozumiem, kupiłaś ją jako "Różową pnącą"
Rób jej zdjęcia, może uda się zidentyfikować.
Z góry dziękuję za patyczek /-czki ;)

Z góry dziękuję za patyczek /-czki ;)

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aneczko on właśnie we wiaderku ujarzmiony.
Na razie, bo i tak pójdzie do ziemi jak tylko wydarzy się okazja bezdeszczowej pogody.
Na razie, bo i tak pójdzie do ziemi jak tylko wydarzy się okazja bezdeszczowej pogody.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki