Marzanko, pamiętasz, jak pisałyśmy? Miałam go postraszyć, że bilet w jedną stronę dostanie i proszę

Dziękujęmarzanka pisze:Śliczna begonia, nie wiedziałam ,że tygrysia.U mojej teściowej był piękny okaz ale go potraktowała brutalnie...nie udało się go uratować
Dziękuję Sylwiamyszkas21 pisze:iwosia88 pisze:
Iwonko wreszcie się doczekalam twojego watku. Tak sie cieszę że pokazałaś swoje piękne roślinki![]()
![]()
![]()
Wszystkie piękne ale ta kawa..... Cudo!!!!![]()
Piknik sobie urządzasz tak, jak przed założeniem przeze mnie wątku, żeby sprawę przyspieszyćmarzanka pisze:To ja poczekam sobie tutaj
Też wyznaję taką zasadęmarzanka pisze:No wiesz mówią ,że wszystkiego trzeba dopilnować osobiście
Mój przestał kwitnąć ze dwa tygodnie temu. W ogóle niedawno się za niego wzięłam, bo stał w kąciku parapetu taki zapomniany, a na początku kwietnia przesadziłam go, oberwałam gałązki i wziął się do roboty pierwszy raz od ładnych kilku lat.marzanka pisze:a mój kwitniemuszę go obfocić i fotki wrzucić
Szczawik w formie jest po tych moich zabiegach ;) W trakcie przesadzania go, pomieszałam ziemię z jego doniczki z uniwersalną i w tym samym dniu zasadziłam sobie grubosza do innej doniczki. Jakimś cudem cebulki się przeniosły i jest też szczawik w gruboszuarlet3 pisze:Iwonko szczawik śliczny, był na mojej liście chciejstwale już chyba dostanę od jednej dobrej forumkowej wróżki