Dziękuję Fabi tak to musi być wena twórcza tak jak u mnie ja to miałam zrobić podwyższony kawałeczek rabatki a wyszło coś innego ja już tak mam przychodzi pomysł i robię :P
Witaj Karino nadrobiłem zaległości , jak zwykle piękne widoki, te płaskie kamienie to świetny budulec ogrodowy , u mnie tylko polne otoczaki a ten dach na altance z winobluszczu- marzenie
Witaj Przemku dziękuję za odwiedzinki,to forum uzależnia a więc i ja muszę znaleźć choć raz dziennie chwilę aby tu zajrzeć ,ale pracy też sporo w ogrodzie ,no cóż ale plecki i rączki czasem odmawiają posłuszeństwa,za bardzo je eksploatuję ,dziś pora na dalszy ciąg oprysku z szarego mydła,(na mszyce)a niech się poduszą paskudy ;:5 Pa miłego dnia
i kto tu mówił że zaglądam tylko raz dziennie na forum,a więc tak oprysk zrobiony,no i zaczęłam powoli dokańczać moją ścieżynkę koło rabatki wężowej,oj było ciężko ale jak ja się już biorę do pracy to muszą być efekty oto fotki przerwa i mobilizacja,bo jak to będzie wyglądało takie rozbabrane i cd. i jak mi wyszło ja jestem zadowolona oj a ja mnie plecki bolą ;:96 ścieżka i rabatka są jeszcze nie skończone będą jeszcze dłurzszeeeeeeeee,tylko brakuje mi placków z kamienia ale coś się z czasem wymodzi
No to się Karinko napracowałaś,ale efekt super .Ja też wcześniej myślałam o takiej ścieżce,ale niestety nie mam takich kamieni,trzeba było by kupic A ty zasiewasz te kamienie i rosną Ci na grządkach że tyle ich masz w ogrodzie
Patrykudziękuję,wymodzę jak będą kamienie Fabioj żebyś wiedziała ja jak coś nie zrobię w ciągu dnia to jestem chora ale czasem trzeba odpocząć co ciężko nam to wychodzi Jolua gdzie już jadę oj sprzątnęła bym od Ciebie troszkę kamienia remizapraszam w kamieniołomy łupka Fragolo nie zasiewam to jest efekt przywożenia kamieni z wycieczek i okolicznych zarośli