Bardzo mi się podobają te żółte kwiatuszki(nazwy nie znam

Aniu ta roślinka co ma żółte kwiatuszki to TojeśćAPe pisze:Bardzo mi się podobają te żółte kwiatuszki(nazwy nie znam)pod rozchodnikiem-śliczne.Czy to bylina?
Arleta, ja na widok taki u moich hoj jak zaczęły rosnąć czekałam bez mała pół roku albo i więcej nie pamiętam dokładnie....mam nadzieję że teraz będą szaleć na całegoarlet3 pisze:Aniu pięknie hojeczki się puszczająciekawe kiedy moje się puszczą
![]()
Edytko dziękujęEdyta 74 pisze:Ja za hojkami nie przepadam ale muszę Ci powiedzieć Aniu,że ślicznie Ci rosną.
Alinko nie mylisz się bo ja lubię takie rodzinki i staram się stworzyć taką kolekcję a jeśli chodzi o hoje to na chwilę obecną pozostanę przy czterech - musi mi to wystarczyć@lina pisze:Tak sobie myślę![]()
Wszystkie albo prawie wszystkie kwiaty masz w przynajmniej kilku egzemplarzach, które tworzą piękne kolekcje...
A teraz zajęłaś się hojkami![]()
To dopiero będzie kolekcja![]()
![]()
A na epi grzecznie sobie poczekam.
Mirku cieszy mnie to....mnie teraz zamarzyłam się rodzinka episciiMiro78 pisze:A ja rodzinkami zaraziłem się od Ani![]()
też czekam na rodzinkę epi...
Edytko ja już w miejscu nie mogę wysiedzieć bo tak bardzo chciałabym zobaczyć tą różyczkę w pełnym rozkwicie ale jak na upartego ćwiczy moją cierpliwośćEdyta 74 pisze:Jestem bardzo ciekawa tej ostatniej
Aniu o dziwo nie wszystkie pachnąchan-dzia pisze:Aniu,różyczki urocze,podobają mi się te pomarańczowe...Już czuję ich zapach