Leśny ogród Moni68 cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Leśny ogród Moni68 cz.7

Post »

Pięknie u Ciebie Moniś- zajrzałam pierwszy raz i naprawdę masz piękny ogród. Fotki z wyjazdu super. Ładne miejsca pokazałaś :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :D Mój ogród najpiękniej wygląda w czasie kwitnienia moich ukochanych rh :lol: Jednak i innych roślin nie brakuje, więc zawsze coś można obejrzeć :lol: Jeśli lubisz rh, to zapraszam na początek tej części :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo lubię Rh i oglądałam twoje. Mój komentarz to :shock: :shock: :shock:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, przywiozłam teraz z Francji dwa nowe :P Ależ się cieszę!! Szkoda, że trzeba czekać do wiosny :lol: :lol:
Koniecznie coś dosadź przy tym Twoim soliterze!!
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dosadzę na pewno :heja ale dopiero na wiosnę :) Ładnie pokazałąś Francję- taką jakiej nikt nie zna :D Czytam teraz twoje opowieści z Afryki- czytam jedny tchem. Lubię czytać o Afryce, ludziach tam żyjących. Pasjonuje mnie ta część naszego świata. Ale niestety wycieczka tam to tylko moje wielkie niespełnione marzenie :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko, jak trafisz na ciekawą odmianę, to sadź jesienią, chociaż jestem zdecydowaną zwolenniczką nasadzeń wiosennych. U nas, niestety, nie ma zbyt dużego wyboru i ciężko jest mi kupić coś nowego. Na szczęście polscy szkółkarze czują na plecach oddech konkurencji i ciągle coś nowego pojawia się na naszym rynku. Niestety, nie zawsze jest to przez nas pożądane...
Miło mi, że sięgnęłaś do afrykańskich wspomnień. Tej zimy jakoś nie miałam weny do pisania, ale czuję, że już wraca, tylko czasu brakuje :lol: Ubiegłoroczny wyjazd spalił na panewce, mam nadzieję, że w tym roku brat wygospodaruje czas. Sama jakoś nie mam ochoty jechać, w końcu nie są to najbezpieczniejsze rejony na świecie :lol: Rodzice zaopiekują się P od października do grudnia, więc mam zamiar dwukrotnie w tym terminie wyjechać. Teraz marzy mi się Wenezuela i Galapagos :lol:
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piękne masz plany- kraje takie jak ja lubię. :D Chyba znajdę w tobie bratnią duszę :D Sama lepiej się tam niewybieraj. Tak jak mówisz, tereny są niebezpieczne, mimo tego, że czasy pewnie inne. Nam się wydaje że to egzotyka, ale jak zobaczymy jak tam się żyje (bogactwo i za rogiem nędza) zminiamy zdanie. Czekam z niecierpliwością na dalsze opowieści Afrykańskie. Co do rh też jestem zdania że lepiej je sadzić na wiosnę. Poszukam jakiś ciekawych odmian- tak mi radzisz :D .
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko, problem polega na tym, że czasy się zmieniają, a ludzie ciągle pozostają tacy sami... chciwi, żądni władzy, bezkompromisowi... Wystarczy poczytać Biblię, aby utwierdzić się w przekonaniu, że od czasów Chrystusa niewiele się zmieniło- nadal jesteśmy w stanie zrobić niemal wszystko za 30 srebrników. W krajach tzw. Trzeciego Świata jest to bardziej widoczne.
Cieszę się, że masz w sobie żyłkę podróżnika :D Najważniejsze to zacząć!! Tak naprawdę drogie są tylko bilety lotnicze, na miejscu często jest sporo taniej niż w Polsce. Chociaż parę razy w roku można kupić bilety w naprawdę atrakcyjnych cenach, potem odliczają mile :lol: I tak mi przyszło do głowy- może zacznę działać zawodowo w branży turystycznej :?: :?:
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj wypoczęta i uśmiechnięta z powrotem. :lol:
Ależ piękne miejsca odwiedziłaś , czytam i oglądam z zapartym tchem ,
a za fotorelację ślicznie dziękuję!
;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dlaczego nie. Dużo zwiedziłaś, dużo wiesz :) Próbuj. Do odważnych świat należy. Wycieczki niestety w tak odległe kraje są drogie- przynajmniej nie na moją kieszeń niestety :cry:
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Oj Monika ja nie jestem straszną zazdrośnica ale podróży to Wam zazdroszczę :D
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00

Post »

no na super wycieczce byłaś piękna ta Burgundia :) piękne budowle ,uwielbiam takie widoczki :uszy
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko, dziękuję ;:196

Agnieszko, myślisz, że by sie udało? Masz rację, trzeba próbować!! Nie zwróciłam uwagi, gdzie mieszkasz... Może kiedyś przyłączysz się do nas? To zawsze obniża koszty :)

Gosiu, nie ma czego zazdrościć :D Faktem jest, że świat jest niezmienie fascynujący i w miarę możliwości trzeba go odkrywać :)

Karinko, ja też :lol:
AFRYKA
Mój ogród.
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06

Post »

Moniu piękne fotki z wycieczki :) Myślę, że ta okolica także mi bardzo by się spodobała :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś ja jestem z Zabrza :) do Warszawy niedaleko :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”