Aguś nie trzeba obrabowywać jak coś będziesz chciała ode mnie z ogrodu to daj cynk. Chwilowo pracuję w Zabrzu w ogrodzie botanicznym, więc z dojazdem nie ma problemu
Gosiu
Dziękuje za gratki.Nie wiem nawet kiedy to zleciało.
Adrianie
Na pewno coś wypatrzę w twym ogrodzie czego ja nie mam i napiszę Ci na PW.Zazdroszczę pracy w ogrodzie botanicznym.Czy juz zlikwidowaliście straty po zalaniu??
Dawno nie wklejałam fotek ponieważ aparat odmówił posłuszeństwa.Za to teraz mogę to uczynić i zrelacjonować co się ostatnio u mnie działo.
Najpierw zepsuła się kosiara.
Więc trzeba było wydobyć zaskurniaki i wyłozyc na nową.Długo się zastanawiałam co kupić i wybór padł na:
Potem zepsuł sie aparat więc mała awaria z wysyłka zdjęć.Zaś zostałam postawiona przed ścianą płaczu ( bankomatem ).
A oto fotki z nowego sprzętu co piszczy w mej trawie.
I oczywiście nie obyło sie bez testowania aparatu na wszystkim co sie rusza.
Nio i oczywiście ślimaki- wszędzie ich pełno choć zdjęcia z ich udziałem wyszły uroczo. Prawda??
Agnieszko gratuluję Złotej Karty
Widzę, że masz wielki ogrodniczy zapał, motywację i chęć do pracy.
Przybywa coraz więcej roślin w Twoim ogrodzie.
Proponuję, żebyś nowo kupione rośliny zapisywała , nazwy i datę posadzenia.
Po wielu latach będziesz wiedziała co masz u siebie w ogrodzie i kiedy posadziłaś, a także zapisuj podstawowe informację o wymaganiach danej rośliny.
Pozdrawiam.
Tajko dziękuje za gratulacje i miłe słowa. Własnie zamierzałam aby pisać każdą posadzoną roślinkę. Zaczyna od wczorajszego sadzenia- teraz już wszystko będzie udokumentowane na papierze Dziękuje za dobre rady