Bożenko wcześniej podawałam przepis na taki wiatrak Duży on ci jest taki ,że dwóch chopów pakuje się do środka ze stołkami ,piją piwsko i szczęśliwi że nie mogę ich znależc
Pięknie u Ciebie .Tylu masz gosci. Wszyscy chwalą i chwalą. Ja też jestem zauroczona.A do mojego malutkiego ogródka to chyba dawno nikt nie zaglądał , .A moje skromne kwiatuchy czekają na odwiedziny i pochwały, zeby ładniej rosły .
Ależ proszę Grażynko Czasami trochę mniej miejsca to i lepiej ,bo można porządnie zagospodarowac i ,,środków,, mniej potrzeba Zobacz jakie ja mam pustostany(widac mniej niż połowę)i nie mam pojęcia kiedy to wszystko obsadzę Pod tą dużą sosną planuję rabatę z Rh,ale kiedy to będzie
Ewa , ja też chcę takie pustostany!
U mnie pustynny krajobraz , cienia nul , a i o takich cudnych , olbrzymich drzewach mogę na razie pomarzyć!
Ślicznie masz !
I wiesz co ?
Czasem takie pustostany , też mają swój urok!
Witaj. Masz śliczne zwierzaczki i jakie zgodliwe wbrew przysłowiom.A kicia super -zwolennik czarnych kotów.Podziwiałem kwitnące obficie rojniki ,i przystrzyżone trawniki choć powierzchnia dość duża .Na zadbanym trawniku pojedyncze drzewa wyglądają nawet bardziej szlachetnie .Nie przejmuj się pustostanami na dużej powierzchni dają na pewno relaks dla oka po obejrzeniu Twoich kolorowych roślinek.Pozdrawiam.
a ja właśnie robię rewolucję na skalniaku szkoda że mamy do siebie tak daleko, obdzieliła bym Ciebie niezłym zielskiem na który niestety przyszła pora esmisji...gdzieś w krzaki bardzo tego nie lubię
Ewus to dobrze,że masz tyle miejsca jeszcze do zagospodaroawania .Nie będziesz sie nudzic , a pomysłów Ci nie brakuje.Rododendrony piekne,ale krótko kwitną. Mozesz posadzic , ale zostaw trochę trawnika Tez zdobi ogród . pozdrawiam