PATi moja opuncja nazywa się wg.Alinki pięknisia a nawet nie pytaj jaki ma kolor bo już pisałam że do tego roku zanim trafiłam na forum obce mi było fotografowanie kwiatów w ogrodzie a tym bardziej katalogowanie nazw i kolorów może ktoś z forum się kiedyś zlituję i mi pomoże to skataloguje te moje kwiotuszki i drzewka bo jest już tego sporo.parzydło ma już 6-7 lat i ma się dobrze ale nie rozmnażam go bo do tego używa się siekiery a ja w tych klockach nie jestem dobra
LUCYoj jakbyś tak chciała podzielić się tymi złymi opiniami bo je bardzo cenie wiesz jak jest jak ci nikt nie wytknie to myślisz że jest BEST
GRAŻYNKO napaś się owieczko napaś a żebyś zaś nie latała z łopatą jak ja ,jak się tak u ciebie napasę .
ANIUwe wtorek wyszło mi uczulenie po plewieniu ,w czwartek pożarły mnie komary a w piątek pochlapał mnie wilczomlecz i to po oku .masz rację ten ogród zaczyna mi robić na złość.mój m. obiecuje że wyrzuci drania z ogrodu .........no chyba po moim trupie

a koleżanki jak się dowiedziały to zaraz dzwoniły czy ja im tą roślinkę dawałam i czy to mają ,bo jak tak to zaraz wyrzucają
DOROTKOciągle mnie coś na tym forum inspiruje