o jeszcze kwiat magnoli

i piękny żółty kwiat łubinu

Faktycznie, Ania ma racjęAniaDS pisze:Na pierwszym zdjęciu ta piwonia to jak róża![]()
Kolor ma baaardzo różany
Mirka, już dawno Ci pisałam, że masz tak jakoś cieplej i wegetacja rusza u Ciebie szybciej. Dlatego mamy szansę oglądać dłużej wiosenne kwitnienia.mirdem pisze: u mnie po irysach .., a na piwoniach ostatnie kwiatki , pięknie , ze u Ciebie dopiero się zaczyna.
ballada pisze:Co mam się powtarzać.... ślicznie....
Ewa i Dzidziu, miło mi , ze Wam się podobaZabeczka101059 pisze:Ten kolor piwowni cudowny o jeszcze kwiat magnoli i piękny żółty kwiat łubinu
Wiesz Tomek, poszłam do ogrodu, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście liście są tak błyszczące. Owszem, matowe nie są,ale efekt taki dołożył chyba trochę aparatarkandor pisze:Ignis - nabłyszczyłaś czymś te piwonie, że im tak liście lśnią ...
AniaDS pisze:Na pierwszym zdjęciu ta piwonia to jak róża Kolor ma baaardzo różany
Aniu i Marysiu, taka mi się trafiła, jedna z pierwszych kupiona na początku mojego ogrodowaniaamba19 pisze:Faktycznie, Ania ma rację- kolor całkiem podobny jak moja Mary Rose!
No widzisz, Izuś, u mnie prawie Syberialiska pisze:Rany jaki inny klimat mamy ..magnolie już dawno przekwitły .. a róze? piekne!
Aguś, witaj u mnie chyba po raz pierwszy i mam nadzieję nie ostatni.empuza pisze:..obiecałam sobie, że u mnie już koniec z nowymi nabytkami; może tylko jesienne zamówienie