Nusia hipki wręcz cudne aż oczy się radują jak się patrzy Aga jaki piękny bialuśki kolorek, taki dostojny i czysty, trochę podobny do mojego moonlight tylko mój ma tyćkę inny kształt płatków gratuluje takich okazów u mnie właśnie kwitnie dancing queen
nusiu już niedlugo się pochwalę moim pierwszym przezimowanym kwiatem hiperastrum na razie wygląda tak myslalam ze nic z tego nie bedzie bo zimował w doniczce na parapecie wtedy jeszcze nic o nich nie wiedzialam wiec tylko zaprzestalam podlewania a tu proszę jaka niespodzianka i tak zdrowo wyglada
Elu czekamy z niecierpliwością na premierowe zakwitniecie u mnie ponownie po zimowaniu zaczyna rosnąć hercules mam nadzieje że szczodrze obsypie się kwiatami
Elu nie ma takiego hipka który jest nie nadzwyczajny wszystkie są piękne ,a Twój bordo na pewno będzie przepiękny to mój ulubiony kolor hipków
Czekam z niecierpliwością
nusiu, mam pytanko, jak podlewasz swoje hipki po przekwitnieniu? bo chciałabym żeby wreszcie przez lato mi urosły, a nie stały w miejscu czy się cofały... Dwa wystawiłam na zewnętrzny parapet 4 pozostałe stoją w domu. Zobaczę które będą wyglądać lepiej, ale nadal nie wiem jak często podlewać?