W ogrodzie `królowe lata` pięknie sie prezentują. Ciekawa jestem , gdzie Ty je wszystkie mieścisz?
Adam S. pisze:Witam Kochanidziękuję Wam za odwiedziny .Jestem szczęsliwy , że do mnie zaglądacie .
Ostatnio rzadziej bywam na forum , wykorzystuję piękną pogodę na prace w ogrodzie i itp.
Moja hoja rozwinęła kwiaty , ale nie pachnie aż tak intensywnie , aby ją eksmitować z pokoju .
Zapach ma ładny i delikatny według mnie trochę mało wyczuwalny , albo ja mam słaby węch
Dominiko , Aniu rośliny od Was ukorzeniają się , wszystko jest na dobrej drodze aby się przyjęły .
Od Dominiki Epiphyllum właśnie pięknie zakwitło , więc się pochwalę .
Anetko chyba przeceniasz moje możliwości , nie zawsze udaje mi się uratować czy ukorzenić rośliny .
![]()
I różyczki dla Wszystkich odwiedzających mnie
![]()
Życzę Wam Miłego Niedzielnego Popołudnia
Dziękuję, na pewno skorzystam z zaproszeniaAdam S. pisze:Iwonkowitaj w moim wątku .Cieszę się , że do mnie zajrzałaś i za pochwały dla
moich zielonych , Zapraszam częściej , będzie mi bardzo miło Cie gościć .
Mi ostatnio zeżarło dwa posty, które już wysłałam i sama je odczytałamAdam S. pisze:wcięło mi poprzedni post który tak długo produkowałem
Tak myślałam,że jeateś zajęty ,poczekam.Adam S. pisze:Aniu , dziękuję . Roślinki do Ciebie pojadą w przyszłym tygodniu OK ? w tym nie wyrobiłem .