Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jak tak zwiedzam Twój ogród to widzę ,że Ci się strasznie powiększył :lol: masz tyle przeróżnych roślinek , że wnet będą jedna na drugiej rosły tu wyrastają nowe inne idą spać coś niesamowitego i jeszcze to oczko :!: kiedy masz na to wszystko czas :roll:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu, ....sama nie wiem? :shock: Chyba dlatego wciąż nie mam czasu :lol: Ale jak skończę, to będę już miała czas i piekny ogródek :D Taką mam nadzieję ;)
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Ha ha jaki czas Izo jak się złapie bakcyla ogrodowego to na wolny czas bym nie liczyła.....to ja mam przymusowe wakacje :lol:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Eh, nie, na taki całkiem wolny czas to ja nie liczę (ani o nim nie marzę), ale nie będę juz spędzać w ogrodzie po 10 godzin dziennie na najcięższych pracach :D
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33

Post »

Ale jak skończę, to będę już miała czas i piekny ogródek
Izo to znowu coś wymyślisz :P
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Mariolko, z całą pewnością :D Jeszcze nie skończyłam skalniaka, przenosiny kwiatów na warzywnik w nawet nie w połowie, oczko zaczęte, a mnie już po głowie chodzi mini sad i nowy ogródek ziołowy :;230 Zwariowałam ? ;:202
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Tak, zwariowałaś! Ale jakie to fajne szaleństwo :lol:

A jaki nowy ogródek ziołowy? Chyba nie w beczce czy studni? To już na forum było, na pewno wymyśliłaś coś zupełnie nowego, tak?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Pocieszyłaś mnie Nalewko ;)
Inny ogródek ziołowy marzył mi się od dawna, tylko wtedy nie znałam forum i wydawało mi się, ze to za dużo pracy, nie ma skąd wziąć ziemi i nie mam gdzie przesadzić ziół rosnących w miejscu, gdzie chciałabym usypać wzgórek. W dodatku nie miałam kamieni. Teraz też nie mam za wiele, ale coś na początek ;) Poza tym ziemie wygrzebałam z oczka a w planie mam, po przeprowadzce malin, stworzenie małej grządki zapasowej. Wszystko więc wskazuje na to, ze jesienią przyszłego roku, zacznę pracę nad zielnikiem, a skończe być może wiosna :D
Oczywiście zakładając, ze wiosną skończę oczko, a do jesieni przeprowadzę wszystkie rosliny, które mają zmienić miejsce.
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

No i kto tu robi największe rewolucje???? Nasza Iza!!!!!!!! :)
Co coś podpatrzę za chwilkę juz tego nie ma :shock:, ciągle coś zmienia, przesadza, i jeszcze się pyta czy zwariowała :;230 :;230 :;230 Niemożliwa kobieta!!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

widzę że nie próżnujesz tylko xciągle pracujesz i wymyślasz co rusz to nowe obsadzenia i nasadzenia w swoim ogroszie :) a to się chwali :) - tylko posostaje życzyć sił i funduszy na zrealizowanie wszystkich planów :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Setna strona wątku Chatte!!!

GRATULACJE :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
anu-la
200p
200p
Od: 19 cze 2007, o 16:44

Post »

Przyłączam się do GRATULACJI z okazji 100 strony, :D życząc następnych 100 równie ciekawych i bogatych ogrodową wiedzą.
;:114
Pozdrawiam

Anu-La
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Izuniu, gratulacje i następnej SETKI, a później następnej , następnej,............................................
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Diaguś ,całkiem się z Tobą zgadzam. Ona szaleje a my zarażeni przewracamy nasze ogródki - tylko czy nadążymy za Izą i jak długo starczy nam sił ? :wink:

Też gratuluję setki - pierwszej i każdej następnej. Bo że będą to nie mam wątpliwości - przy tym tempie ? :roll:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kochani, bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje! Ta setka to jednak głównie Wasza zasługa, bo ja chyba tyle nie piszę? :wink: Zatem dziękuję, ze mnie odwiedzacie zostawiając liczne ślady pobytu :D

Agnieszko, taką już mam naturę, ze lubię ruch i ciągłe zmiany.Po prostu nie znoszę stagnacji i jak cos trwa niezmienione zbyt długo, to ja oczywiscie musze to zmienić :lol:

Karolku, przesadzam i zmieniam odkąd zaczęłam "bawić się w ogród", ale taką rewolucję
przeprowadzam po raz pierwszy. Sił, myslę, ze starczy, gorzej z funduszami :( Ale dziękuję za życzenia! :D

Nalewko, Aniu, Guciu, Grażynko, jeszcze raz dziękuję za życzenia i za wizytę w moim ogródku :D

Ja myślę Grażynko, ze Ty na pewno nadążysz ;)

A teraz trochę zdjęć, tylko proszę o cierpliwość, bo mam taką szybkość przesyłania zdjęć, że mozna przy tym jajko znieść :twisted:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”