będzie śliczna alejka

Widzę na fotkach ze budujesz basen i w pobliżu znajdują się pergole
czy alejka z pergolami będzie prowadzić do basenu ?
Proszę napisz coś więcej co tam szykujesz

Gratuluję udanej reanimacji AEONIUM. Powietrze i słoneczko z pewnością bardzo mu się przyda , tylko go nie przelej !
Figa w ogrodzie zimuje u KaRoAlima2 pisze:Witam
Kalmia-na z figa to mnie zaskoczyłaś. Ja mam w sumie 2 jedną średnio lubię- może spróbuję ???
Jest mi tak przykro- że szkoda gadać....Tajka pisze:Alinko Ślicznie jest u Ciebie, widok z tarasu niesamowity.
Drzewko robiniowe bardzo ładnie uformowane, u mnie robinia zmarzła, ale ja miałam w formie krzewu.
Zasmuciła mnie historia z tulipanowcem, to wyjątkowy wandalizm, przecież na choinkę go nie wycieli.
Mam 2 figi- no to jedną zostawię- może one wręcz potrzebują terapii szokowej ???Kalmia pisze:Figa w ogrodzie zimuje u KaRoAlima2 pisze:Witam
Kalmia-na z figa to mnie zaskoczyłaś. Ja mam w sumie 2 jedną średnio lubię- może spróbuję ???
Mój ze względu na liczne towarzystwo ( psy ) siedzi sobie w domu do południa-potem siedzą psy on latagrazynarosa22 pisze:Oooo...to całkiem podobna do mojej...tylko kolor inny![]()
moja całe lato luzem "kosi" a na jesień wraca do kotłowni
Witam . Bardzo dziękujęamba19 pisze:Alinko - historyjka z Twoimi zwierzakami rozbawiła mnie do łez!
Fantastyczny jest ten Twój zwierzyniec, masz z nimi sto pociech!
Ja bardzo lubię zwierzęta ale niestety warunki mam tylko na kotki![]()
Twój grudnik nie jest odosobniony. U mnie w pracy ktoś wystawił takiego zdychającego grudnika na portiernię - a on .....zakwitłwłaśnie kończą się jego ostatnie kwiaty. Podziwiałam skąd w takiej marnej roślince siła do wytworzenia takich pięknych kwiatów