Moniko - przestaw się na hortensje bukietowe, one na 100 % zakwitną.
Choć pomysł z donicami ciekawy, tylko trzeba mieć tragarza coby je nosił
Pokazałam u siebie chorego rh, zajrzyj jak znajdziesz chwilkę....
Witaj Moniko Bodziszek popielaty - super! Muszę się rozejrzeć za nim, bo mam jakiś zastój w kolekcjonowaniu bodziszków.
Pisałaś o wiciokrzewie japońskim, że kiepsko zimuje. U mnie wprost przeciwnie - ma ładne przyrosty a liście przyciągają wzrok. Tylko czasem jakiś owad go dziurkuje (opuchlaki?).
Myślę,że kilkudniowy odpoczynek dobrze Ci zrobi . Odetchniesz od nas ,ale wrócisz z większą werwa . Liliowiec i wiciokrzew ładnie zakwitły . Niestety wszędzie gdzie ogladam wiciokrzewy zawsze mnie urzekają . Mam za mało miejsca na takie monstra ,ale u kogoś bardzo lubię je podglądać . Niestety moja Balerina padła nie wiem dlaczego . Właśnie szkoda ,że czas Rh się już kończy a one takie piękne . Mój sobie podrósł i mam nadzieję ,że w przyszłym roku uraczy mnie swymi kwiatami
Moniko pokazałaś znowu cudne Rh lubię czasami pochodzić po stronach Twojego ogrodu i podziwiać te cudne Rh masz naprawdę pokaźną kolekcję
Ja też lubię upały, mimo wszystko czuję się świetnie chyba urodziliśmy się z w złym klimacie Moniko
Jak gryzą komary polecam olejek waniliowy do ciasta i się wysmarowac działa przynajmniej u nas w 100%