Ogródeczek An-ki cz.3
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
ANIU tylko ,że jeże maja dużo pcheł na sobie i zaraz właża na inne zwierzeta . Wiem coś o tym gdyz jak miałam psa to M. kiedyś przyniósł jeża . Kurcze ile ja potem miałam roboty . Chyba od tego roku wyleczyłam się od kupowania w OBI niestety wszystkie jakie tam kupiłam mi padły ,chociaz miały ładne pędy to nic z nich nie mam .
Jadziu masz rację,zazwyczaj sa słabe,ale trzeba sprawdzać doniczkę od spodu czy ukorzeniona-jeśli nie ma wąsów -to absoloutnie nie kupować(Thomasa G tak kupiłam i już jest na hasioku,angielki też wyrzucone)Całuski dla Ciebie .
Grażynko to Jadzia ostudziła nasze zapędy-muszę skontrolować kicię czy już nie złapała pcheł.
Gagawi-jednak mam Rhapsody in blue ale chyba karteczki były pomieszane bo cały czas myślałam,że w tym miejscu wkopałam Pomponellę.Czyli zamieniłam miejsca -oj niedobrze,jesienią trzeba będzie przesadzić.
Giardina moja ma całkiem inny kolor jak u Ciebie-moja jest pastelowa a twoja jak z obrazka.
Aniu idę zobaczyć Twój mkolor Giardiny.Moja jest taka:

Rhapsody in Blue
Grażynko to Jadzia ostudziła nasze zapędy-muszę skontrolować kicię czy już nie złapała pcheł.
Gagawi-jednak mam Rhapsody in blue ale chyba karteczki były pomieszane bo cały czas myślałam,że w tym miejscu wkopałam Pomponellę.Czyli zamieniłam miejsca -oj niedobrze,jesienią trzeba będzie przesadzić.
Giardina moja ma całkiem inny kolor jak u Ciebie-moja jest pastelowa a twoja jak z obrazka.
Aniu idę zobaczyć Twój mkolor Giardiny.Moja jest taka:

Rhapsody in Blue
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Pięknie kwitnie ShympatiaPłatki ma aksamitne a kolor kropli krwi.

Mały szpalerek Fresii

Charles Austin w towarzystwie Amber Hit a za pleckami Giardina.

Golden Jubile

Mały szpalerek Fresii

Charles Austin w towarzystwie Amber Hit a za pleckami Giardina.

Golden Jubile
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Ice Green

Magic Meidilland

I jeszcze raz Giardina bo niie otworzył sie link.

Snowbelle
Uploaded with ImageShack.us

Magic Meidilland

I jeszcze raz Giardina bo niie otworzył sie link.

Uploaded with ImageShack.us

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
Kurcze jak patrzy się na te piękne róże to aż serce rośnie . Nie darmo są to królowe . Ice green bardzo mi się spadobała czy ona ma taką poświate zieleni bardzo,bardzo ładna chociaż osobiście nie lubię takich pełnych róż . Lubię takie o różanym pokroju czyli staroświeckie
,ale ta mnie urzekła . Te róże kupowałam nagokorzenne w takich workach. Ostatnio kupiłam 3 róże u tej pani od której zawsze kupuje . 2 pięknie rosną a ta 3 nie umie zatrybić . Ma dopiero 2 listki a te 2 to już krzaczory .
za piękny pokaz Aniu

- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak widzę z Giardiną będzie problem - trzeba będzie zaczekać na kwitnienie tych z Rosen Tantau i zobaczymy jakie będą miały kolor.
Gosiu to prawda,ale jak patrzę na różę Margo Koster u Neli to też mają dwa odcienie -jedna taki prawdziwy ostry a druga pastelowy.Jednak zależy to od wielu czynników.Zobaczymy te z Tantau.Czekam niecierpliwie na kwiat Artemiz.
Czeszki coraz bardziej piękne(oprócz2 i 3 klasy)
Jadziu dziękuję za odwiedziny .Icce Grin ma zielone oczko,które daje właśnie taką poświatę pistacji.To malutka róża-miniaturka,ale przepiękna.Czekam też na snehurkę-miniaturę.U Neli już pokazała swój wdzięk i piękność.
Czeszki coraz bardziej piękne(oprócz2 i 3 klasy)
Jadziu dziękuję za odwiedziny .Icce Grin ma zielone oczko,które daje właśnie taką poświatę pistacji.To malutka róża-miniaturka,ale przepiękna.Czekam też na snehurkę-miniaturę.U Neli już pokazała swój wdzięk i piękność.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
Aniu - ja rozumiem że pH gleby mogło wpłynąć na kolor ale nie aż tak bardzo. Mam tylko nadzieję, że nie było pomyłki bo to też może się trafić.
Małgoś-tfu,tfu-ja nie chcę pomyłki.Obejrzałam tę Alladin u Halinki-piękna.Gosiunia nie kuś-proszę.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
ANIU!
Słyszałam, że masz najładniejsze róże na Forum. Stwierdzam, że jest tak istotnie.
Pokazane przez Ciebie róże cudowne.
No i kicia, jeżyk - do pozazdroszczenia.
Słyszałam, że masz najładniejsze róże na Forum. Stwierdzam, że jest tak istotnie.
Pokazane przez Ciebie róże cudowne.
No i kicia, jeżyk - do pozazdroszczenia.

Goryczko-Krysiu-pewnie mylisz mnie z inną Anną a zresztą już teraz rzeczywiście mam ich trochę.
Dla Ciebie -Juuli powojniczek

Arabella

Dalej na niebiesko-dzwonek

Dla Ciebie -Juuli powojniczek

Arabella

Dalej na niebiesko-dzwonek

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
ANIU!
Dziękuję powojnik jest cudowny
Dziękuję powojnik jest cudowny

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, piękne różyczki...
Powiedz mi czy Ty masz Aphrodite ?

Powiedz mi czy Ty masz Aphrodite ?
- JAKUCH
ANIU ten 1 powojniczek Juuli piękny zresztą wszystkie kolory blue mi się podobają . Posiałam sobie dla pozyskania niebieskiego koloru ogórecznika i Facelie . 1 raz je mam chociaż facelia to roślinka na nawóz zielony ,ale jej kwiat jest bardzo fajny w takim koszyczku . Len w niektórych miejscach tez mi wyszedł . Przechodzi u nas burza ,ale na razie delikatnie ,więc komp jeszcze na chodzie
Miłej niedzieli