Aniu tak to naparstnica.chan-dzia pisze:Pięknie i kolorowo jak zwykle u Ciebie ,te dzwoneczki ,to naparstnica? cudowna.Jaśmin pachnie ,róże kwitną...Wielka radość gości u Ciebie ,paczuszka dotarła ,wygląda zdrowo mimo upałów,niech maleństwa szybciutko puszczają korzonki i zdrowo rosną
Arleto witaj w moich skromnych progacharlet3 pisze:Jestem pod wrażeniem eszków mam jednego i bardzo mi się podobają te kwiatkibędę zaglądać aby je podziwiać
. Ostatnie fotki też cudne.
![]()
Olu dziękujęaledra7 pisze:ale u Ciebie kolorowopięknie
Anetko o nie na hoje to ja już nie mam miejsca i muszę się powstrzymywaćanetta pisze: i paczusia superowa, czyżbyś nam zahojowała
Kasiu dziękujękatrina26 pisze:Aniu, pięknie u Ciebie wszystko kwitnie! Maleństwa niech zdrowo rosną
Anetko u mnie begonie zawsze będą na pierwszym miejscu i raczej z nich tak łatwo nie zrezygnują....hoje oczywiście mi się podobają ale wolę je podziwiać u innychanetta pisze:A już myślałam... zawsze możesz się z kimś wymienić na begonkę
Martynko dziękujęmaribat pisze: Nowości zdrowiutkie, rzadko sie pojawia skalnica rozłogowqa na forum- a tu proszę.. jest! Korzonasków życzę
Adamie tak już puściło ładne korzonki i teraz czekam na pierwsze listkiAdam S. pisze:Aniu , a ode mnie Epi przyjęło Ci się ?
Nie zazdroszczę Ci remontów , ale zazdroszczę późniejszego efektu , na pewno pięknie teraz pomieszczenia wyglądają .
Mam nadzieję , że troszkę nam pokażesz swojej ciężkiej pracy włożonej w upiększenie swojego domku .
Wiolu dziękujęWioleta pisze:Cieszę się Aniu, że wszystkie roślinki dotarły całe i zdrowe :P
Ale masz kolorowo na ogródku
O tak Mirku dostałam Gracilis i Serpens z czego bardzo się cieszęMiro78 pisze:Na zarażenie wirusem hojkowym od Wioli chyba dostałaś hojkę Gracilis?Widzę też delikatną królową "Marable"
Andziax007 pisze:
Eszki to moje ostatnie chciejstwo i na tym już poprzestanę
Arleto witaj w moich skromnych progachAndziax007 pisze:arlet3 pisze:Jestem pod wrażeniem eszków mam jednego i bardzo mi się podobają te kwiatkibędę zaglądać aby je podziwiać
. Ostatnie fotki też cudne.
![]()