Margo2 pisze:Ale piękna różyczka. Ostatnio zaczęłam doceniać piękno tych delikatnych, pojedynczych płatków. Coraz bardziej podoba mi się jak pokazują całe swoje bogate wnętrze.
To podobnie jak ja.
A różyczka Adrianny ma na dodatek taki piękny, nasycony kolor.
Fabi,jeszcze pamiętasz? Niewiele, niestety, urosło. Chyba się jeszcze ciągle ukorzenia porządnie.
To drugie to sosna himalajska posadzona na jesieni. Florexpol takie maciupkie rośliny przysyła.
Moniu, wczoraj poszłam spać bez Twoich miłych słów, bo komputer bez przerwy się zawieszał i dałam sobie
spokój.
Dziś też upał, więc tylko rano trochę poskubałam i już jestem w domu. No i mogę teraz pobyć na Forum.
Dla Ciebie z życzeniami miłego dnia.
Adrianno, cudna ta kokorycz, dziękuję
Dobrze, że przed południem wróciłaś do domu- później za gorąco było na pracę w ogrodzie. M przed chwilą skończył podlewanie. O 20.00 termometr wskazywał jeszcze 30 st., czułam się jak w Afryce Mnie upały nie męczą, wręcz przeciwnie, ale komary skutecznie wyganiają z ogrodu
Mam nadzieję, że szykuje Ci się miły weekend
Zapomniałam napisać, że bardzo mi się podobał film z Twojego ogrodu!! Mina wcale nie była głupia!!!
Moniu, Pocieszycielko Strapionych, dziękuję. Na weekend dzieci, miały mnóstwo poziomek. A dziś w czasie
bezsennej nocy zrodziły się koncepcje przerobienia resztek warzywnika. Już się tam wprowadziły ozdobne, ale nareszcie
mam pomysł na ten cały kawałek ogrodu.
Ewo,gloriodei, widzę nocne spacerki? Róża parkowa, długo dość kwitnie, nie pachnie.
Asiu, nie wiem, co to za róża , nie ja sadziłam. Rośnie sobie od b. dawna.
Adrianno, a zdradzisz nam, co też wymyśliłaś w temacie warzywnika w czasie bezsennej nocy
Czasami człowieka nachodzi takie olśnienie Też to mam - kombinuję, rozmyślam i nagle! jest! już wiem
...I znowu mamy chłodniejsze i mokre dni Hosty się cieszą, ale czy inne roślinki też
Ty odwrotnie niż ja :P
W tym roku mam spory warzywniak a pomidorki koktajlowe to nawet w różach upchnęłam
Już niedługo zacznie wyglądać u mnie to cię poproszę do siebie bo muszę wymyślić gdzie przesadzić swoje rh a nie mam kompletnie pomysłu....