Ogrodowe marzenia

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogrodowe marzenia

Post »

Zytko, ja tez już wróciłam ;:196
Trzymałam kciuki za Ciebie ;:167
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Zeniu, Aniu - Witam cieplutko... jestem do 20 czerwca w domu, Jasiek szpitalny odpoczywa. A ja odwiedzam Wasze ogrody w miarę swoich sił i możliwości. Wymieniłam część garderoby na dwa nr mniejsze i cieszyłabym się bardzo z tego... gdyby...
Kilka wczorajszych fotek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
a to na apetyt... truskawki sadzone 5 grudnia ....
Obrazek Obrazek
i ciasteczka na Dobra-Noc :)
Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Zytuś cieszę się ,że znowu jesteś w domu . Oby się to już wreszcie pomyślnie zakończyło ;:196 . Masz tyle pięknych orlików a kwitnących róż to zazdroszczę . U mnie jeszcze ani jedna nie zakwitła chociaż mają już fajne pąki . Widzę ,że masz również szałwię muszkatułowa a lila piękność bez dwóch zdań bryluje wśród reszty ;:196 zostawiam i dochodz szybko do zdrowia
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20

Post »

Witaj ZYTKO, cieszę się że mogę pospacerować po Twoim ogrodzie, w sobotę byliśmy z Zosią u naszego znajomego w szkółce, zakupiłem kilka ciekawych "habłedzi", masz pozdrowienia od Krzysia.Wracaj szybko do zdrowia i zapraszam w Nokły na rekonwalescencję.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Zytka już jest z nami :tan :tan W ogrodzie Zytko odpoczywaj, sił nabieraj i jedz dużo tych truskawek, bo tam są witaminki, które teraz Ci są potrzebne. A tak na marginesie naprawdę sadzone były 5 grudnia :?: :?: :?:

U nas upały i straszne burze są :evil: W nocy piorun uderzył w budynek na mieście i spaliły się dwa domy. Straszna tragedia, ale nikomu się nic nie stało, całe szczęście. My z m i córcią (przyjechała do nas z bajdelkami na kilka dni) nie spaliśmy, tak się baliśmy. Sąsiad po nocy chodził na strych i pilnował, a dachówki to o mało nie pospadały nam z dachu tak było strasznie. Mam nadzieje ,że tej nocy będzie cicho i będziemy spać spokojnie czego i Tobie życzę. ;:196
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WITAJ ZYTUŚ!
Pięknie i kolorowo u Ciebie w ogrodzie. Kwitnie bardzo dużo roślin.
Cisteczko było pyszne. ;:196 ;:167
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Kontakt:

Post »

Witaj Zyto :wit
Mam nadzieję, że już wracasz powoli do zdrowia ;:196
Masz piękną kolekcję róż 8-) Zachwycające ;:3
;:3
Niecierpliwie czekam na fotki kolejnych różanych piękności z Twojego ogrodu ;:65
P.S Truskawki godne podziwu, na mojej małej plantacji- wszystkie pojawiające się kwiaty od deszczu gniły. Może teraz coś z nich będzie, bo zauważyłam trochę owoców :?
Pozdrawiam ;:167
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Obrazek
witaj Kochana Zytuś, zdrówka - jestem łakomczuchem a u Ciebie ciacho i moje kochane truskawki, ogród tonie w kwiatach, pięknie, powiedz mi Skarbie co to kwiatek różowy też go mam jest piękny ale nie chce mi się przedstawić jak pytam to tylko pięknie się uśmiecha i teraz nie wiem czy tak kokietuje czy się ze mnie śmieje :oops:
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziuś Dzisiaj w miarę swoich sił i możliwości walczyłam z chwastami na grządkach, były większe od pietruszki i marchewki, na szczęście miedzy rządkami chwaściory były przed deszczem wykarczowane.
Róża lila...hym no właśnie - była kupiona jako malinowa i taką etykietę jeszcze posiada.
Inna róża lila fiolet jest słabszej kondycji i ma tylko jeden pąk. Jadziuś wszystkim mówiłam że nie mam szałwii muszkatołowej myląc ją z posianą malwą. Malwę mam jedną a szałwii dwie kwitnących i mnóstwo nowych siewek. Taka ze mnie ogrodniczka. Dziękuję i ja też ;:196
Następne różyczki zakwitły...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Tadeusz ;:196 dla Ciebie a drugi dla Zosieńki ;:196
Byliście u Krzysia w Szkółce?... w jesieni wyjeżdżając od Krzysia nie mogłam zamknąć bagażnika, byłam z Krzysiem umówiona na wiosenne okazy nowych szczepień iglak owych i całe plany aniołki z rogami zabrały.
Do Nokły na rekonwalescencję powiadasz - jak Bóg da to wybierzemy się z Kaziem tylko powiedz czy Halinka Kwak wszystkich rybek nie wyłapała bo ja mam dietę i kiełbaski nie wchodzą w rachubę.
Bogusiu Witaj U nas od Bożego ciała żadna kropelka z nieba nie spadła, przykro mi że mieliście tak straszną noc. Mam nadzieję że Twoje bajdelka spały smacznie i nie oglądały burzy.
Bogusiu truskawki sadziłam 5 grudnia i zdjęcie okolicznościowe gdzieś zamieściłam wtedy, no i na forum wspominałam na pewno.
Spokojnej Nocy też życzę i ;:196 dla bajdelków.
Krysiu jest trochę lepiej, staram się nie myśleć co będzie i jak, żyję i cieszę się każdym dniem nie mam postawionego w tym roku tunelu, więc pomidorków i papryki własnej nie będzie.
Buziaczki ;:196
Ewuś ;:196 jak zobaczyłam tyle odwiedzających moje skromne progi to obrazu lepsze samopoczucie... Dziękuję ;:196
Dla Ciebie...te trzy róże
Obrazek Obrazek Obrazek
Anuś - Taruś ;:196 chciałabym Ci służyć pomocą , nie widzę co wklejam bo fotosik nie reaguje na moje polecenia więc fotki beż logowania. Różowy krzak to aster a pojedynczy kwiat różowy przywiozłam w roku ubiegłym od Tadeusza z Nokły. Wiesz Anuś lekka ręka Tadeusz kopała to różowe cudo i też się do mnie uśmiecha tylko :P
Bodziszkiem od Ciebie się pochwalę jak pięknie rośnie.... ;:196 Obrazek

Buziaki Odwiedzającym Przesyłam ;:196 ;:167
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Witaj Zytuś. Zachwycam się różami...śliczne zresztą jak pozostałe kwiatki. Pięknie w twoim ogródeczku. ;:138 U mnie także piękna pogoda i dużo słonka, dlatego też nie ma mnie już w domu. Wpadam co parę dni po prowiant i z powrotem na działeczkę. Szkoda tylko że nie mam tam kompa. Przesyłam ;:196
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Zyta do Nokłów na rekonwalescencję.. to jak do raju... :)

Tadeusz rybek nałowi... na grilu przyrządzi.. :)
nawet się nie zastanawiaj!

Rózyczki już w rozkwicie.. brawo!
doczekaliśmy się :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Zytka....bardzo ładnie i apetycznie w ogrodzie....a ciacha....mniam....ten zielony to szrek?????
Życzę zdrówka ;:196
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

ZYTUŚ ten kwiatek o który Tarunia pytała to chyba jak się nie mylę Firletka niedawno takową tez kupiłam . Ma takie cieniutkie listki a różyczki piękne jak jedna . Bardzo je kocham ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WITAJ ZYTUŚ!
Róże cudowne. Masz tyle pięknych odmian.
Zdrówka ;:196 ;:3
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20

Post »

ZYTA napisała:
Do Nokły na rekonwalescencję powiadasz - jak Bóg da to wybierzemy się z Kaziem tylko powiedz czy Halinka Kwak wszystkich rybek nie wyłapała bo ja mam dietę i kiełbaski nie wchodzą w rachubę.
ZYTKO, niestety HALINKA nie wybiera się do naszych NOKŁÓW, a szkoda bo lubię przyjmować gości, a rybek w stawie jest pełno, problem tylko kiedy i jak je złapać, bo jak dla mnie to jest najmniej lubiane zajęcie w Nokłach.

Przebywając na rekonwalescencji w Nokłach jestem pewny że złapiesz te, oto ryby, pływające w stawie, zdjęcia z dnia dzisiejszego.

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”