Twoje róże pięknie kwitną

U mnie sporo słońca, woda nawet po ulewie nie stoi wsiąka, ale nie jest sucha więc róże mają super warunki, tylko Alchymist dostał maczniaka ale ja już go odpowiednio potraktowałamMutari pisze:Witaj Edyto, prezent superaśnySiedząc w ogrodzie i słuchając plusk wody to może odpłynąć myślami i to daleko
Można się wyciszyć po ciężkim dniu pracy
![]()
Twoje róże pięknie kwitnąMoje na razie w pąkach, ale już bliżej niż dalej do ich rozkwitu
Edytko ja też się nie znam, ale piękne są i jakby to mi wystarczy, przynajmniej na razieEdytaB pisze:trochę host: nie znam niestety nazw![]()
ale baaardzo dłuuuuuuuugie jest to pierwszeTajka pisze:Edytko róża Alchymist jest piękna i wcześnie Ci zakwitła, tylko podobno nie powtarza kwitnienia?
ale dzięki temu psy nie połamały kiełków, potem liście zaczęły się przeciskać między szczeblami i tak zostawiłam, psy dalej tam nie skaczą, a jesienią przesadzę.mariasen pisze:Edyto, jeszcze nie widziałam host rosnących pod płotkiem.
koniecznie sadz, ja wczoraj do pracy przytargałam krzaczek kupiony dla mojej koleżanki - baardzi jej się spodobała ta panna.mag pisze:No i znowu krzewuszki... gdzie nie wejdę to krzewuszki.. chyba w końcu się złamię i też posadzęPiękne są
![]()
Ależ Twoje róże dostały przyspieszenia
A ten różowy kwiatek wygląda mi na jakąś odmianę bodziszka.
własnie na etapie "na razie" to ja byłam ich sadzenia teraz już bym chciała wiedzieć (choć ciśnienia nie mapamelka pisze:Edytko ja też się nie znam, ale piękne są i jakby to mi wystarczy, przynajmniej na razieEdytaB pisze:trochę host: nie znam niestety nazw![]()