Nie Anitko nie byłem w Zarzeczewie , niestety nie mogłem być, ale byłem w niedziele na targu i kupiłem sobie Świerki białe " Conica". Bo nic innego specjalnego nie było. Pozdrawiam Marcin
Witaj Agnieszko !! Zapraszam częsciej. Grzybki są własnej roboty z kamieni czubki podstawy zcięte szlifierką żeby się nie przewracały.
Pozdrawiam Marcin
Agnieszko witaj ponownie i dziękuje za miłe słowa
Zbyszku u mnie za płotem tylko sąsiedzi rosną , grzybków nie ma więc musiałem sobie stworzyć własne.
Pozdrawiam Marcin
Kilka zdjęć kwitnących irysków niestety odmian nieznam:
dobrze że ci nie zalało działki , choć wody wszędzie jest pod dostatkiem , u mnie też hosty podwoiły swą objętość a dalie nie wszystkie wzeszły część zgniło .bo nawet na moich piaskach woda stała w każdym dołeczku .. teraz ładnie kwitną piwonie ,goździki i jaśmin ..
Witaj Marcinie, wyleciały mi powiadomienia, dlatego dopiero teraz
Piękne świerczki nabyłeś, czy wiesz już co będzie rosło obok nich? Bardzo interesujące grzybki sobie zrobiłeś, szczególnie ładne po deszczu
Witaj Aniu !! Świerki będą same rosły obok siebie i tak ukradłem trawnik dla nich. Ąle może coś nie coś jeszcze wymysle myslałem o jakimś pnączu na stelażu, żeby zasłonić troszkę kompostownik. zobaczymy jak to będzie. Janko na szczęscie udało mi się , duzo co prawda nie brakowało ale się udało woda oszczedziła działkę.Dalia tylko jedna mi zgniła po zimie resztą już " buja " sie do góry posadziłem je koło 10 maja więć po woli śmigają w górę musiałem znaleśc im dogodne miejsce teraz z roku na rok będą miały swoją rabatkę na slońcu.
Pozdrawiam cieplutko Marcin
i Twoje hosty się wybarwią rok, dwa, no góra pięć dużo papu, wody i trochę eksperymentów z doborem miejsca takie to kapryśne bestie - oczywiście te bardziej atrakcyjne