Te żółte kwiatuszki to tarasowe?

Kobiety zawsze były odważniejszeZielona_Ania pisze:Na razie obserwuję pewną prawidłowość- kobiety mówią że nawet fajne, a faceci się otrzepują, albo uciekają gdzie pieprz rośnie

cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2
 , chyba zbyt dokładnie pielę.
 , chyba zbyt dokładnie pielę. 

Najgorsze że powinnam założyć nowy i robię się bezradna w tym momencie
  Najgorsze że powinnam założyć nowy i robię się bezradna w tym momencie   
  A polne maki też tu i ówdzie rosną u mnie. Kiedyś, jak zaczynałam przygody ogródkowe miałam całą łąkę maków polnych- pełne i półpełne, od białych przez różowe, pomarańczowe, do czerwonych i bordowych,  i dwubarwne, Teraz już nie mam miejsca na takie połacie jednorocznych roślin.
 A polne maki też tu i ówdzie rosną u mnie. Kiedyś, jak zaczynałam przygody ogródkowe miałam całą łąkę maków polnych- pełne i półpełne, od białych przez różowe, pomarańczowe, do czerwonych i bordowych,  i dwubarwne, Teraz już nie mam miejsca na takie połacie jednorocznych roślin.

Jest coś uroczego w tych kwiatach...

Wczoraj zniosły 9 jajek. Towarzysza nie ma jeszcze- niestety kiedy odbywają się targi w okolicznych miejscowościach, ja jestem w pracy i nie mogę jechać. Pytam wśród znajomych, okazuje się że nie ma nadmiaru kogutów- gospodarze trzymają po 1 sztuce.
 Wczoraj zniosły 9 jajek. Towarzysza nie ma jeszcze- niestety kiedy odbywają się targi w okolicznych miejscowościach, ja jestem w pracy i nie mogę jechać. Pytam wśród znajomych, okazuje się że nie ma nadmiaru kogutów- gospodarze trzymają po 1 sztuce.

, te włochate pąki przywodzą na myśl zwierzaczka.
 , te włochate pąki przywodzą na myśl zwierzaczka.  . Tylko będziesz musiała wysiać sobie szybko, bo tracą zdolność kiełkowania w zastraszającym tempie.
 . Tylko będziesz musiała wysiać sobie szybko, bo tracą zdolność kiełkowania w zastraszającym tempie.
 Zapraszam  moich drogich gości
  Zapraszam  moich drogich gości    do części drugiej, która znajduje się tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=35462
  do części drugiej, która znajduje się tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=35462