Kwiaty nasturcji jedliśmy z bratem, jak byliśmy mali, a dawniej z nasion robiłam a, la kapary.

. Nasturcję posiałam. Mam wielką ochotę na te kaparki właśnie, bo kiedyś próbowałam u znajomych i były pyszne.
 . Nasturcję posiałam. Mam wielką ochotę na te kaparki właśnie, bo kiedyś próbowałam u znajomych i były pyszne.
 Pochwale sie tylko, ze moje cantadeskie zakwitły - są cudne
 Pochwale sie tylko, ze moje cantadeskie zakwitły - są cudne   Poproszę też o przepis na kapary z nasturcji bo duuużo jej posiałam w różnych odmianach w tym roku.
  Poproszę też o przepis na kapary z nasturcji bo duuużo jej posiałam w różnych odmianach w tym roku.

Pracuję zawodowo, ale mam wolne weekendy, a pracę w tygodniu kończę (i zaczynam) wcześnie, więc po 15 już jestem w domu
 Pracuję zawodowo, ale mam wolne weekendy, a pracę w tygodniu kończę (i zaczynam) wcześnie, więc po 15 już jestem w domu  i mogę sporo zdziałać.
 i mogę sporo zdziałać.

.
 .
 .Mój leń ma może z 5cm.Mimo,że mam masę drzew akacji obok działki, nie wiedziałam,że można się nimi pożywic.
 .Mój leń ma może z 5cm.Mimo,że mam masę drzew akacji obok działki, nie wiedziałam,że można się nimi pożywic. 

, a na wiosnę nowa energia i można działać
 , a na wiosnę nowa energia i można działać   
  Zwisające truskawki mam na razie malutkie- ledwo wypuściły po jednym liściu. Ale zwykłe nawet, nawet, mimo rozsadzania wiosennego zakwitły przyzwoicie
  Zwisające truskawki mam na razie malutkie- ledwo wypuściły po jednym liściu. Ale zwykłe nawet, nawet, mimo rozsadzania wiosennego zakwitły przyzwoicie  

Biedaki. Nie każdy ma odwagę.
  Biedaki. Nie każdy ma odwagę.
Trzeba było nie mówić, co to, dopiero po fakcieZielona_Ania pisze:Biedaki. Nie każdy ma odwagę.