Witaski!!
Karo, jak jeszcze troszkę urosnę to się nie zmieszczę w futrynę hihii.
Pell, iryski w botaniku teraz święcą tryumf ?niestety nie zrobiłem żadnego zdjęcia?no poza iryskiem trawolistnym.
Mariolu, ścieżka też mi się podoba a co najważniejsze jest bardzo praktyczna w koszeniu?ma dokładnie szerokość czterech przejazdów kosiarki? rach ciach i skoszona. Jedynie na razie dość sztucznie wyglądają jej brzegi, bo kocimiętki dopiero wsadzone i widać pustą okorowaną rabatkę.
Geniu, dziś patrzyłem na te hostki, jak tylko zaczną się rozkrzewiać to skubnę dla Ciebie.
Grzesiu, nie wiem gdzie Ty ten porządek widziałeś?.możliwe że zaszedłeś do sąsiada.
Dalu, plamy jednorodne są fajne, ale mają też wady?tak jak w tym roku . Jak jakiś gatunek nie przetrwa zimy bądź z jakiś innych powodów wygląda nieciekawie, to całe połacie szpeci i przez to ogród jest mało atrakcyjny. Gdy pojedyncze rośliny wypadną to są mało widoczne a grupy od razu rzucają się w oczy, pozostaną spore puste miejsca na rabatkach.
Madziu, Krysiu? A macie może jakąś sadzonkę anabelki? Siostra mnie prosiła żebym się zapytał?aaa i jeszcze o białego wysokiego zawilca.
Szałwię muszkatołową posiałem na wiosnę i również mam sporo sadzonek.
Małgosiu?my już jesteśmy umówieni hhii
Jolu, bodziszki te które mamy nie są może za bardzo wyszukane, ale bardzo je lubię. . Dodatkowo szybko zadarniają powierzchnię. Cieszę się, że Ci się ładnie przyjęły.
Agape, dziękuje!! Może Ty również zamieścisz jakieś swoje? Bo czytałem u Ciebie, że też nagrywasz.
Dziś cały dzień przelotnie pada.. wczoraj zresztą też. A tyle chciałem zrobić przed sobotnim spotkankiem. No ale ma to swoje plusy. Wszystkie niedoróbki, chwaściory, nieciekawy wygląd roślin będę mógł zgonić na pogodę hihii.