Nowe fotki starych kwiatków ,prześliczne Podoba mi się ta kompozycja DziękujęArletko za chlebek,dopiero dzisiaj otworzyła mi się fotka,wczoraj zastanawiałam się,co jest na tym zdjeciu,że wszyscy się tak cieszą.
Nie dość że kwiatuchy ładne to jeszcze rewelacyjnie prezentują się w tej oprawie
Widzę że listki fiołkowe ukorzeniasz w wodzie w kieliszku, czy dodajesz coś do wody, masz jakąś tajemnicę ukorzeniania??
chan-dzia pisze:Nowe fotki starych kwiatków ,prześliczne Podoba mi się ta kompozycja DziękujęArletko za chlebek,dopiero dzisiaj otworzyła mi się fotka,wczoraj zastanawiałam się,co jest na tym zdjeciu,że wszyscy się tak cieszą.
Aniu
iwosia88 pisze:
arlet3 pisze:Pati dopiero listek w inkubatorku siedzi, ale jak się rozrośnie to jesteś trzecia w kolejce
A mogę być czwarta?
Iwonko oczywiście
treissi pisze:Super foteczki i super roślinki
Już nie dziękuję tylko posyłam
Milenko ja nic nie daję do wody, tylko trzeba mieć troszkę cierpliwości, bo to trochę trwa
A ja już dawno nic nie ukorzeniałam w wodzie, bo ostatnio kupowałam "całe" kwiatki
Muszę to zmienić w najbliższym czasie, żeby sobie cierpliwość wyrobić
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona