Cytat z Wikipediskorpion811-51 pisze:... co nazywasz taksonami?bo nie wiem.

A tak po ludzku to po prostu najkrócej mówiąc odmiana

Cytat z Wikipediskorpion811-51 pisze:... co nazywasz taksonami?bo nie wiem.
Krzysztofie to ktoś się pocieszył. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedżkrzysztof01 pisze:Cytat z Wikipediskorpion811-51 pisze:... co nazywasz taksonami?bo nie wiem."Takson ? jednostka taksonomiczna zdefiniowana przez taksonomów w systematyce organizmów jako grupa organizmów (populacja lub grupa populacji) zwykle uznawanych za filogenetycznie spokrewnione, wyróżniających się konkretną cechą różniącą je od innych jednostek taksonomicznych... "
![]()
A tak po ludzku to po prostu najkrócej mówiąc odmiana
Stasiu mieszkam obecnie w Irlandii i póki co u mnie słońce świeci .Chmury owszem deszczowe mogę przyjadz miedzy 24.00 a 6.00 - wtedy śpie.skorpion811-51 pisze:Grażynko a skąd Ty tego słoneczka teraz dopadnieszale jak przyjedzie chętnie przyjmę
To Ci Grażynko tylko pozazdrościc pogody można bo Polska coś cały czas płacze całe szczęście że mamy to nasze forum to można się pocieszyc oglądając śliczne ogrody.Pozdrawiam.grazka2211 pisze:Stasiu mieszkam obecnie w Irlandii i póki co u mnie słońce świeci .Chmury owszem deszczowe mogę przyjadz miedzy 24.00 a 6.00 - wtedy śpie.skorpion811-51 pisze:Grażynko a skąd Ty tego słoneczka teraz dopadnieszale jak przyjedzie chętnie przyjmę