Witaj .Już kiedyś oglądałem Twoje dzieło,ale miałem mało czasu ,bo do ogrodu.Teraz u mnie pada,zobaczyłem więcej.Bardzo ciekawie wyglądające rośliny na tle kamieni"zwolennik kamieni" Masz ślicznego kota ,tez łaciaty jak mój.A na grzyby do ogrodu ,piękny okaz smardza .Dębik ośmiopłatkowy pośród kamieni ,rewelacja.Czy ta żórawka to Purpure Palace ,mam podobna i tak miała na imię przy zakupie. Zazdroszczę Tobie tak okazałych krzewów ,ja mam za mało miejsca .Pozdrawiam i zapraszam.
Adrianno, zdopingowałaś mnie Aleksandrze, dziękuję za wizytę. Nie wiem niestety jak nazywa się ta żurawka, ale całkiem możliwe, że tak jak napisałeś.
Więc może nazwałeś moją żurawkę Dębik w tym roku słabo kwitł. Może przyczyną były przymrozki. Agnieszka witaj
Lubię i podobają mi się Twoje stwierdzenia odnośnie zdjęć
Dzisiaj przeszłam się na działkę, i oto co zobaczyłam...
Truskawki, na ich widok tak mi odbiło, że zrobiłam im zdjęcie przy stokrotkach
No i jeszcze... czarny bez Black Beauty ,który już pomalutku się rozwija. Czekałam bardzo na kwiaty tego malucha
U Moniki - cz. 1, cz. 2 Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
Grzesiu, jak miło
Bez z tego co przeczytałam jest silnie rosnącym krzewem, wys. 3-4 m.
Tylko wiesz o tym to ja się dowiedziałam jak już go posadziłam.
Nie przeszkadza mi to zupełnie... nie, nie.
Tylko chyba miejsce mu złe wybrałam. Zobaczyłam go u Majki-mariasen... no i poległam
Z tym, że Majki bez ma bardziej strzępiaste liście.
Stasiu, te truskawki są z sadzonek od Ady. Nie pamiętam jaka to odmiana, ale niedługo będzie okazja podpytać Adę
U Moniki - cz. 1, cz. 2 Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.