Na pewno, Bogusiu!bogusia177 pisze:... aha dzięki za śliczne kwiatki myślę ,że kiedyś będą kwitły też w moim ogródku

Czy Ty to wszystko dziś robiłas, co wymieniłaś wczesniej?
 To jak Ty chcesz wyzdrowiec?
  To jak Ty chcesz wyzdrowiec? Jestes niemozliwa! Dobrze, ze jutro niedziela, to moze posiedzisz spokojnie w domu. Zrób sobie miksturę Grazynki, popij nalewką i pod kołdrę! Na noc okłady ;)

Pięknie tam masz! Tyle kolorów i ten widok na las, tego chyba zazdroszczę najbardziej! Piękne trawy, różnorodne dalijki rzuciły mi się w oczy, chyba dlatego, że mi w tym roku bardzo nie wyszły
  Pięknie tam masz! Tyle kolorów i ten widok na las, tego chyba zazdroszczę najbardziej! Piękne trawy, różnorodne dalijki rzuciły mi się w oczy, chyba dlatego, że mi w tym roku bardzo nie wyszły  , zwróciłam też uwagę na piękną glicynię, która jeszcze niedawno była całkiem zielona. U mnie też dopiero teraz się przebarwia na poważnie, ale moja jest o wieeele mniejsza
 , zwróciłam też uwagę na piękną glicynię, która jeszcze niedawno była całkiem zielona. U mnie też dopiero teraz się przebarwia na poważnie, ale moja jest o wieeele mniejsza  a teraz drżę ,choć w przesądy nie wierzę.Widzę ,że się jej podoba u mnie nie jest wymagająca a rośnie jak zwariowana tylko nie wiem kiedy i jak się ją przycina
 a teraz drżę ,choć w przesądy nie wierzę.Widzę ,że się jej podoba u mnie nie jest wymagająca a rośnie jak zwariowana tylko nie wiem kiedy i jak się ją przycina 
 Zastanawiam się nawet czy nie przyciąć jednak teraz, nawet gdyby miała nie kwitnąć w przyszłym roku
 Zastanawiam się nawet czy nie przyciąć jednak teraz, nawet gdyby miała nie kwitnąć w przyszłym roku  

;:13
  ;:13