Jestem ...
Odpowiem hurtem ,bo tyle się nazbierało .
Dziewczyny kochane dziękuję Wam wszystkim za tak budujące słowa i opieprze

,ale jakie miłe ....

mimo wszystko ...
,aż mi

serio -te forum to balsam na moje styrane ciało ...
Dni mijają

tak szybko ...już mamy czerwiec -uświadomiłam sobie dwa dni temu

Wiosna niepostrzeżenie zmienia się pomalutku w lato -mimo dziwnej[/b],bardzo nieprzewidywalnej pogody

Ogrodem kwiatowym cieszyć się nie mam czasu ...dzisiaj się zdziwiłam ,że parzydło zakwitło
Pogoda dobrze nam wszystkim daje w kość ,chociaż w porównaniu z dołem Polski ,ja mam jak w raju .Ostatnio fala powodziowa przeszła centralnie przez środek mojej pomidorowej folii .Jak żyję czegoś takiego nie widziałam -stałam ,a woda wydobywała się z pod ziemi .Godzina deszczu i wielkie szkody .Cześć truskawek wymokła i z em zastanawiamy się czy ryż w przyszłym roku posadzić .Sobotę spędziłam na ręcznym

wyrywaniu ostów z pola truskawkowego ,było 30C ,bo traktor nie dał rady wjechać i odchwaścić -JEZIORA .Truskawki wymakają ,mają mniej gron owocowych i zaczyna się mączniak .Cena -żenuła ....wsiądę chyba na pługa i skasuję te hektary w diabły

Porzeczka ma po 5 kuleczek w gronie -reszta wymarzła -czy cóś... Czereśnie zjedzą szpaki ,choć owoc jeszcze nie dojrzały ...,agrest tylko -oj sypnie ...tak fest .Wszystko mi zrosło na nowo

-ogórki odsiewałam 2 raz i zobaczymy co wyjdzie .
Mrówki ,nornice i krety niestety się nie potopiły

ryją na całego ...wszędzie ...
Grzyby się pojawiły w mojej okolicy -serio-prawdziwki i kożlaki ...
Dziecko najmłodsze na wycieczkę wyprawiłam 3 dniową -szkolną

-czy nie będzie głodował ... Torbę zapakowałam ,ale czy wystarczy ...on jeszcze taki malutki jest 11 lat ma -no co martwię się ...
Moje zdrowie ...mmmmm...tabletki biorę ...jak nie zapomnę

i jakoś daję radę .
Coma ma rację ,że nakręcona nie czuję nic ,żadnych symptomów ,ale jak zwalniam ...to kaput ...padam na ryj .Na razie mam zakaz podnieceń

wszelakich i na koncert
METTALICY MUSIAŁAM ODDAĆ BILET
K......A
Pomidory rosną ,kwitną ,zarastają i nie cieszą mnie ,bo tyle ...strasznego się dzieje u nas w kraju ...Matko
ostatnio moja depresja ujawnia się zbyt często...
Teraz fotki jakiś tam ...deszcz wychłostał kwiatki na maksa dzisiaj ...podniosły się i cieszą mimo wszystko ...