czy możecie mnie oświecić o co chodzi z tym odmładzaniem?
No bo jak ja się chcaiłam odmłodzić, to kupiłam sobie maseczkę z glinki zielonej i po nałożeniu wyglądałam jak żaba z Chan-dzi avatara.

No ale przecież nie będę tym smarować roślinek.

hahhahaaaaaa usmiałam się dobrekubusiowa mama pisze:czy możecie mnie oświecić o co chodzi z tym odmładzaniem?
No bo jak ja się chcaiłam odmłodzić, to kupiłam sobie maseczkę z glinki zielonej i po nałożeniu wyglądałam jak żaba z Chan-dzi avatara.![]()
a mój tylko autka z boba budowniczego oszaleć mozna ...pati1311 pisze:Aniu mój synek też tylko motory,quady i traktory..i tylko kupuj traktory
Włosy też Ci się takie zrobiły?kubusiowa mama pisze:No własnie.
No bo jak ja się chcaiłam odmłodzić, to kupiłam sobie maseczkę z glinki zielonej i po nałożeniu wyglądałam jak żaba z Chan-dzi avatara.![]()
Ty się śmiej, ale jak się rozpędziłam z tym smarowaniem, to włosy też trochę posmarowałam.chan-dzia pisze:Włosy też Ci się takie zrobiły?kubusiowa mama pisze:No własnie.
Stefkowi trzeba przyciąć,a z przyciętych gałązek(tylko nie pamiętam czy mają być zielone,czy też mogą być zdrewniałe)zrobić sadzonki.Przynajmniej ja tak będę robiła.
Widok masz cudowny, u mnie już tylko liście zostałypati1311 pisze:i trochę moich konwalijek![]()
A ja muszę wyskoczyć z kasy i kupić koparę, bo normalnie spać przez to mój Kuba nie może , bo kopary mu się śnią.pati1311 pisze:![]()
Ja też bym się z miłą chęcią dowiedziała jak odmłodzić stefka...tak na przyszłość...
Aniu mój synek też tylko motory,quady i traktory..i tylko kupuj traktory