Witam,oczywiście nie dostałam powiadomień o wpisie do własnego wątku

,a tu tylu Miłych Gości
Joluś,nie ma sprawy co do Chabrów,jak będę dzielić to masz pewne.Z małych sadzonek nie kwitły by Ci od razu,a jak podzielę to wiosną Ci zakwitną.
U mnie pigwowiec kwitnie co roku,ale to jest już duży ok 6-7 letni krzak,owocuje już od 4 ?lat.
Z pierisów nie jestem zadowolona,kupiłam 3 ładne okazy kilka lat temu,ale nie miałam pojęcia
o ich wymaganiach i nie rosły mi dobrze,już powinny być spore krzaczki,a nie są.
Wiosną nowe przyrosty lubią przymarzać.
Ciągle je przesadzałam,ale w tym roku o dziwo po zimie dobrze się mają,może w końcu ruszą
i nie będą straszyć
Mam jeszcze takie.
Edytko właśnie napisałam do Joli o pierisie,jestem zaskoczona po takiej zimie wyglądem swoich pierisów i
zaczynam w nich zauważać coś dobrego,może końcu się za siebie wezmą,
bo podobają mi się one z tych nowych przyrostów,ale nie kwitły jeszcze u mnie,co też mnie denerwuje
_oleander_ we fryzjera zabawiłam się w dzień lenia,postanowiłam sobie,że nic nie będę robić(bo porobiłam dzień wcześniej)
Jednak nie umiem nic nie robić i akurat znalazłam się w pobliżu tego iglaczka,a denerwował mnie od jakiegoś czasu,bo taki jakiś sfilcowany,gęsty,a w środku brązowy i z tego powodu go ogoliłam,żeby miał więcej światła
Hanuś ta kalina zakwitła jako pierwsza,jeszcze czekam na następne.
U mnie stokrotki też kwitną na całego,lubię je ,bo one do zimy kwitną

,orliki dopiero zaczynają ,ale nie mam takich imponujących kęp.
Asiu dzięki za miłe słowa
Iwonko na razie nie ,bo nie ma czym dzielić,to jest jedna sadzonka od jesieni,urosła,zakwitła,ale się nie rozrosła,jednak jak będzie co dzielić to i owszem
Aguś jak jest słonko to i motylki chętnie siadają na kwiatkach
Tesko już dawno myślałam o tym żeby coś z niego zrobić,
bo nie bardzo mi się podobał i przyszedł na niego czas
Anuś nie przesadzaj,że tak dopieszczone

,ale fakt,że chwastom nie dam za długo rosnąć u siebie
Od Ciebie bodziszek pięknie rośnie,niedługo zakwitnie
Izuniu no to mam jeden fach więcej

,takie fryzjerowanie nie jest trudne,
jak ma się obiekt do takiego zabiegu
Niby pająk,a taki ładny