Dziękuję wszystkim za słowa uznania
 Dziękuję wszystkim za słowa uznania  storczyki jak kwitły tak kwitną, u mnie też bez zmian - czyli nauka, projekty, praca ;) Dzięki za odwiedziny
 storczyki jak kwitły tak kwitną, u mnie też bez zmian - czyli nauka, projekty, praca ;) Dzięki za odwiedziny
 Dziękuję wszystkim za słowa uznania
 Dziękuję wszystkim za słowa uznania  storczyki jak kwitły tak kwitną, u mnie też bez zmian - czyli nauka, projekty, praca ;) Dzięki za odwiedziny
 storczyki jak kwitły tak kwitną, u mnie też bez zmian - czyli nauka, projekty, praca ;) Dzięki za odwiedziny

Ech szkoda, że nie na żywo
 Ech szkoda, że nie na żywo  
 ))
))
 i miłe słowa. AnnaL na pocieszenie dodam że strasznie tam gorąco więc fotki zrobione na szybko, na dworze było 25 stopni tam 10 więcej ;) Dzisiaj może jeszcze jakieś fotki znajdę
 i miłe słowa. AnnaL na pocieszenie dodam że strasznie tam gorąco więc fotki zrobione na szybko, na dworze było 25 stopni tam 10 więcej ;) Dzisiaj może jeszcze jakieś fotki znajdę  to wrzuce
 to wrzuce

i miłe słowa
 i miłe słowa  jutro odświeżę relacje ze stanu aktualnego moich storczyków
 jutro odświeżę relacje ze stanu aktualnego moich storczyków 
 palmiarnie i sam ogród to na prawdę wielka namiaska rajskiego ogrodu, gdzie mógłbym zamieszkać na stałe
 palmiarnie i sam ogród to na prawdę wielka namiaska rajskiego ogrodu, gdzie mógłbym zamieszkać na stałe