A czy zdradzisz cenę w biedronce

Żółte szczególnie mi się podobają, ten z ciemno różowymi kropeczkami wokół warżki jest cudny!
 Żółte szczególnie mi się podobają, ten z ciemno różowymi kropeczkami wokół warżki jest cudny!

100 w jednym pokoju? tez bym chciała mieć tak wielki dom. Na razie w moim pokoju mieści się ponad 70, cześć jest w innych pokojach, a Cymbidia już na zewnątrz, ale i tak większość z nich sprzedaję, bo po co mi 8 takich samych. Ale naprawdę piękną kolekcję uzbierałaś... Tyle fascynujących, barwnych hybryd... Masz już jakieś botaniczne?paula_ pisze:Dusiu, miejsca mam sporo, bo mam duże mieszkanie... jednak wolę mieć wszystkie storczyki na oku, w jednym pokoju, więc miejsce się już mocno kurczy
Już i tak się ograniczam, nie kupuję wszystkiech dlatego, że są ładne, tylko wybieram takie, których jeszcze nie mam

Te, które wiszą w tych wiklinowych koszyczkach mają już spoooore pędy
 Te, które wiszą w tych wiklinowych koszyczkach mają już spoooore pędy 
 Są dla mnie bardzo ważne, zwłaszcza od takiego pasjonata, jakmi Ty jesteś
 Są dla mnie bardzo ważne, zwłaszcza od takiego pasjonata, jakmi Ty jesteś  Mam Equerisa, Mini Marka, Dendrobium Aggregatum.
 Mam Equerisa, Mini Marka, Dendrobium Aggregatum.

Kobieto chcesz bym zawału dostała?
  Kobieto chcesz bym zawału dostała?   

Oczopląsu?? Ślinotoku??
  Oczopląsu?? Ślinotoku??   

Będziesz odpowiedzialna za wszystko co się ze mna zaraz stanie
  Będziesz odpowiedzialna za wszystko co się ze mna zaraz stanie 
 Zazdroszczę baaaardzo i  gratuluję takiej kolekcji
 Zazdroszczę baaaardzo i  gratuluję takiej kolekcji   
   Pochwal się co masz w akwarium
  Pochwal się co masz w akwarium  Bo widzę , że z przodu po prawej stronie jest coś odstającego od storczyków, więc mów szybciutko co tam masz
 Bo widzę , że z przodu po prawej stronie jest coś odstającego od storczyków, więc mów szybciutko co tam masz