Właśnie trzeba je też troszkę do pracy pogonić.
A obdarowałabyś mnie listeczkiem fioletowego fiołeczka z białą obwódką z 5 strony? Byłabym bardzo wdzięczna! cudaśny Ja teraz jadę nad jezioro, odezwę się.
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga. Moje kwiatuszki.
Może roślinki z all..wytrzymają do poniedziałku(sprzedawcy je dość dobrze zabezpieczają)
Ja jak sobie pomyslę o pracy, to mi się nic nie chce.A już niedługo kończy mi się laba,znowu będę siedziała tam po kilkanaście godz. dziennie,brrr....
Też chciałam zmienić pracę ale dyr obraził aię na mnie śmiertelnie i nie chciał podpisac mi wypowiedzenia (wykorzystuje teraz zaległy urlop ,ponad 30 dni i nadgodziny ,też grubo ponad 100godz)Ciagle wydzawniają,chyba musze wrócić,bo firma bezemnie się rozpadnie
Azalia cudo,Żyworódka jeszcze urośnie ,u mnie tak się rozrosła,że nie bardzo wiem co z nią zrobić.Są trzy w doniczce i wszystkie poszły w bok ,boje sie ,że mi doniczka kiedyś spadnie
Kroton ma bardzo ładnie wybarwione liście.
No właśnie to jest kroton... nie mogłam sobie nazwy przypomnieć tak sobie myślałam że może by go przyciąć to by się wzmocnił i wypuścił by jakieś odrosty i liście???