Moja familokowa oaza spokoju cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4

Post »

WITAM MOICH MIŁYCH GOŚCI . Niestety o 24 przyszła wielka burza z pełnym wyposażeniem :twisted: jupitery błyskały . Nie wiem po co ja wczoraj spulchniałam tę ziemię :twisted: dziś znowu wszystko wygląda tragicznie . Slimorów około mnóstwo jak zwykle .

ANUŚKO za to dzisiaj była znowu burza ale taka przejściowa szło wytrzymac . Moja azalia miała wczoraj chrzest bojowy ,ale za bardzo nie ucierpiała . Chciałabym jeszcze kupić taką lilową chociaz też była tam jak kupowałam te białą

KRYSIU ;:196 ciekawe czy udało Ci się wejśc na działkę . Dobrze ,że chociaż te 5 minut słoneczka i zaraz jest weselej . Piękny wielkolud ten Little Gem on ma takie jasniejsze igły a ten mój ma ciemne igiełki . Zresztą będziemy widziec jak będzie rosnął ;:180

MONIKO miło mi Cię gościc a słoneczko dziś trochę poświeciło

MARZANKO ta burza przyszła z Waszej strony na pewno dmuchłaś ją do mnie . Tak jak szybko przyszła i trwała chyba z godzinę

DANUSIU jeszcze jej nawet nie wsadziłam jet cały czas w doniczce . Wczoraj miała chrzest bojowy . Widziałam taką różowa u Moniki ma białą i różowa obie piękne . Muszę sie dopiero nauczyć obchodzić z nimi
Kurcze ten czas tak szybko leci a jeszcze mam tyle do odwiedzenia ,więc spadam
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

Ty miałabyś ochotę na różową azalię, a ja na rh ze Świerklańca. Trzeba powtórzyć wycieczkę...autobusem.
;:196
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Po co autobusem, a moje autko już się wam nie podoba :lol:

Jadziu tak ciągle myślę o twoim iglaczku i jednak się zastanawiam czy to nie nidiformis - pisze, że młode egzemplarze mają gniazdkowe zagłębienie w środku
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

IWONKO widziałaś go w realu ,więc możesz coś o nim powiedziec ,w każdym razie przy sadzeniu muszę trochę więcej powietrza mu zapewnić jak potem się rozrośnie :roll: Wiesz Twoje autko jest super ,ale nie mozna wykorzystywac Twojej dobroci nie jest tak Basiu

BASIU No widzisz obie mamy niedosyt zakupowy ,ale jestesmy zachłanne :;230 . Jutro idę do Spodka na koncert z Okazji Dnia Matki syn i synowa fundnęli mi bilet na Sląską Galę :heja ,ale będzie fajowo . Dzisiaj syn już przywiózł podłogę i resztę desek ,no i trochę tam robił . Jutro muszę zobaczyć jak już wygląda
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JAKUCH pisze:IWONKO Wiesz Twoje autko jest super ,ale nie mozna wykorzystywac Twojej dobroci nie jest tak Basiu
Nie można Jadziu ... ale gdyby tak Iwona wybierała się w tamtym kierunku... to my chętnie :D
:wit
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
X-A-9
---
Od: 24 gru 2009, o 12:54

Post »

Witaj Jadziu dawno nie było mnie z braku czasu widzę dziś balujesz :heja udanej zabawy :)
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu piękna żurawka, orlik też całkiem niezły.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

Jadziu ;:180 słowo ja dmuchałam ale żeby rozpędzić tę burzę ale ona mnie nie słuchała :;230

Jak biesiada ? :wit
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

WITAM miłych gości . Biesiada była super dopiero zlądowałam do domu ,więc nie za długo posiedze na Forum .Dziś miałam bardzo pracowity dzien w domu . Niestety przez taką długa moją niemoc roboty się dosyć troszkę nazbierało . Trza bylo wszystkie kąty powymiatac chociaż rynek był czysty . Wykopałam dzisiaj z ciekawości 2 tulipanowe cebule sa zdrowe chociaz liście nie wyglądają ciekawie . Wydaje mi się ,że nic im nie będzie i cebulki przybyszowe już fajnie rosną

BASIU masz racje ,ale jak Iwonka miałaby się na nas pogniewac to my zawsze chętne ;:108 do towarzystwa oczywiście

MARZANKO biesiada superowa a szczególnie część kabaretowa . Teraz mąż mi opowiada ,że dziś znowu była taka okropna burza a w Spodku nie było tego słychac

LIDZIU żurawka to nowy zakup moje stare żurawki już kwitną a orlikom albo ślimaki albo jakies gąsienice poobgryzały wszystkie liscie i nie wyglądają ciekawie chociaż kwiat się jakoś trzyma

ADRIANIE coś ostatnio nas zaniedbujesz . Jak tam ze zdrowiem czy porobiłes już wszystkie badania . Musisz trochę zadbać o zdrowie jestes jeszcze młody i całe zycie przed Tobą
Chyba jednak zaraz oddam się w ramiona Morfeusza . Trochę mi się klapki zamykają . Zyczę wszystkim miłej i słonecznej niedzieli
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Jadziu, dziękuję za miłe słowa ;:196 Pogoda dopisuje, to i rh ładnie kwitną- na szczęście!!
Idziemy dzisiaj do teatru na "Pinokia".
Udanej niedzieli Ci życzę ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

WITAJ JADZIU!
Jak u Ciebie w ogródku. Czy wszystkie nowe rośliny już wsadzone do ziemi.
U mnie jeszcze nie da się nic robić. Jeżeli będzie ładnie to może pod koniec przysżłego tygodnia
zacznę pracować.
Miłej niedzieli ;:196 ;:3
X-A-9
---
Od: 24 gru 2009, o 12:54

Post »

Jadziu a gdzie tam jutro idę dopiero na krew a w czwartek na usg :wink: myślę że wtedy wynik mógł wyjść kiepsko bo robiłem te badanie w 4 dniu przyjmowania antybiotyku, a na ulotce pisało że możliwy spadek białych krwinek itp itd, w sumie lekarka też mogła pomyśleć by nie zlecać badań w czasie przyjmowania leków ;:224 a dwa tygodnie wcześniej również brałem antybiotyk. Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ADRIANIE i kłania się moje powiedzenie ,że niech żyje nasza kochana służba zdrowia .

KRYSIU dzisiaj całe popołudnie byłam w ogródku i dosyć popracowałam . Znowu spulchniłam ziemię ,podwiązałam piwonie ,poobrywałam brzydkie liście tulipanów . Teraz nie mam na razie zadnego kwiatka w ogródku . Bardzo dużo agrestów spadło na ziemię przez te deszcze a krzaki były tak fajnie obwieszone owocami . Niestety moje roślinki czekają na koniec budowy ,wtedy dopiero mogę je wsadzić gdyż w innym wypadku mogłyby być niechcąco podeptane . ;:196

MONIU dzisiaj przeczytałam mojego posta i zastanawiałam się co ja tam napisałam jakies dyrdymały . Nie wiem jak to sie stało . Pawełkowi na pewno podobała sie bajeczka . Mnie ona zawsze się podobała a jak wnuk był mały to mu zawsze mówiłam ,jak wiedziałam ,że kłamie ,że mu się nos wydłuza jak Pinokiowi . Niedziela była udana a działeczka na pewno na tym skorzystała ;:196
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

Jadziu piszesz ,że ci agrest deszcz otrzepał u mnie natomiast pod drzewami leżą mirabelki i wiśnie,oraz owoce porzeczek :twisted:
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadzia, trochę słońca i zakwitną piwonie :D
Ja też trochę obawiam się o czereśnie, mnóstwo zielonych leży na trawie. Może choć trochę dla nas zostanie?
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”