O dziewczyno, masz rękę do roślinek . Przepiękna aranżacja i ta japońska lampa. Super! Bardzo mi się podoba oczko wodne, jak znajdziesz chwilkę to poproszę o bliższą prezentację.
Kolory w ogrodzie aż biją po oczach,jest ślicznie.Moja pomarańczowa azalia wysiliła się tylko na 2 kwiaty, nie wiem dlaczego w ubiegłym roku ładnie kwitła.Piwonia drzewiasta chyba upodabnia się do róży,ma identyczne paski ,ale tak jest ciekawiej.
Piwonia drzewiasta różowa moja landryneczka jak będzie dalej padać to kwiaty szlag trafi. Ach szkoda gadać co tam kwiaty ,ludzie zostali bez domów i środków do życia przez tą powódz, a ja się martwię o kwiaty.
Moje kochane dziewczyny ta landryneczka to na poprawienie nastroju.Myślałam że dzisiaj popołudniu pójdę do ogródka trochę posprzątać, pozbierać te pogniłe i spleśniałe liście od tulipanów i co- znowu zaczeł lać. Już nie wytrzymam wyprowadza się do ciepłych krajów.Pa
Piekne wszystkie rośliny, też jestem ciekawa co to za białe cudo. Moja azalia wsadzona w ubiegłym roku jeszcze w ogóle nie kwitła, myślisz,że może być wina stanowiska półcienia?