Romciu ślicznie ci nasionka wzeszły,peonia niedługo ci zakwitnie pogoda jest jesienna i nie nastraja nas optymistycznie dziękuje za śliczne zdjęcia aż milej się zrobiło
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
U mnie też dużo kwiatów się rozwija nie patrzą na pogodę , tylko my jesteśmy stratni bo nie możemy dłużej na nich popatrzeć bo ciągle pada , u mnie teraz orliki pokazują swoje piękno a dalie jak pokazały kiełki tak sobie siedzą ,chyba też boją się zimna i nie chcą wyłazić z ziemi .. jednoroczne też ładnie wychodzą tylko tak mokro że mogą wygnić .. trochę słoneczka potrzeba i ciepełka ....
Witam bardzo póżnym wieczorem ,jestem zdołowana pogodą i przykrą sytuacją życiową Mam nadzieję na chwilę relaksu przed snem Majeczko peonię przesadzałam jesienią na nowe miejsce, tam ma stanąć altanka Miłą niespodziankę mi sprawiła, nie liczyłam w tym roku na kwiaty. Nawet nie było dobrego momentu na fotki ,tak było i jest nadal smętnie Janeczko też posiałam orliki ale nie widziałam jak wyglądają w naturze U mnie nie możliwości żeby coś miało za mokro ,wszystko przelatuje jak przez sitko Może być nawet dużo słoneczka Joluś nie było tak bardzo żle ,zawsze może być gorzej Monisiu bardzo żle jakoś znoszę te ostatnie dni ,jestem w dołku Dobrej nocki Stokrotko miło mi, że Ci się podoba u mnie Postaram się wpaść do Ciebie jak najszybciej Stasieńko piękny ale jakiś smętny . Kolorowych snów Celinko ja też ,mam ich trochę może jeszcze fotki z mokrej działki........... Canna.......... Konwalia...... smagliczka barwinek nowa podpórka dla madame Julii ...Do zobaczenia do jutra
Rzeczywiście nie widać u ciebie nadmiaru wody , moje piaski już mają jej dosyć ....
Ciekawa jestem co ci tak pięknie kwitnie za konwalią , u mnie konwalia zaczyna opanowywać ogródek przy południowej stronie ogródka , nawet słońce jej nie przeszkadza ..
altana będzie miała zabezpieczenie przed słońcem gdy ci zarośnie taka wielka drabina .....musisz Julii znaleść jakiegoś Romea ...
WITAJ ROMO!
Zdjęcia robione były jeszcze przed deszczem.
M wczoraj był na działce, trudno było do niej dojść wszystko jest zalane.
Dzisiaj też mocno pada. Podkarpacie bardzo cierpi.
Wreszcie trochę słoneczka , może utrzyma się chociaż do niedzieli i będzie można powyrywać zielsko ,które bardzo się rozpanoszyły ,, i znowu trzeba kosić trawnik a trudno kosić gdy woda stoi ...
może wreszcie słoneczko będzie świecić a nie ciągle deszcz i deszcz ...