Witajcie Kochani u mnie dość że deszczowo to bardzo zimno...nawet się zastanawiam czy nie wyciągnąć z szafy zimowej odzieży
Siąść i tylko płakać
Witaj
Grzesiu 
to prawda zawsze gdzieś trafimy na nową roślinkę której nie znamy, a ja trafiam bardzo często
Witaj
Igorku 
coś czuję że jak tak dalej pójdzie to faktycznie ten deszcz zaszkodzi i to nie jednej roślinie

i na dodatek to zimno...brrrr
Mój orzeszek w tym roku po raz pierwszy będzie miał orzechy....więc wziąwszy pod uwagę wszystkie orzechy w moim ogrodzie...starczy na całą zimę.
Anuśko dziękuję Kochanie że mnie odnalazłaś

mam nadzieję że będziesz moim częstym gościem....
Ewuś Kochanie

wiesz że kiedyś czytałam o tym gorejącym krzewie i o tych olejkach eterycznych, które w bezwietrzne dni po zbliżeniu zapałki potrafią się zapalić.....tylko nie byłam do końca świadoma tego że mam tę roślinkę w swoim ogrodzie

...ale heca......
Ewuś dziękuje za wykład

chce Ci powiedzieć że był bardzo ciekawy i niejedna osoba z ciekawością przeczytała....
Tadeuszu witam Cię serdecznie

i dziękuję że znalazłeś czas aby mnie odwiedzić......
Mam nadzieję że od jutra nadal będzie słoneczny, bo już mam tych deszczów serdecznie dość.....
Agniesiu 
zakwitła aż sama się zdziwiłam....zobacz ile będzie miała w tym roku kwiecia....
Aniu-Lamio fajnie że już w tym roku Ci zakwitnie krzewuszka, ona bardzo szybko rośnie zobaczysz nie obejrzysz się a już będzie bardzo dużym dorodnym krzewem....
Halinko dziękuje Ci bardzo
I kilka zdjęć zrobionych w piątek....