Witajcie kochani
No troche mnie wcieło , miałem różne sprawy na głowie a i kłopot z tym moim graciarskim komputerem , uporządkowałem w nim co nieco , ale jak mama przyjedzie to raczej na pewno będę miał nowy . W moim mikroskopijnym ogródku dożo się zmieniło , przybyło 4 azalie wielkokwiatowe , jedna miniaturka japońska , bez ( lilak ) fioletowy z białym obrzeżem , migdałowiec , różna na pniu szczepiona , bo 3 mi umarzły

. Liczba róż 38 zmniejszyła się na 33 , 3 nowe hosty , dużo goździków białych i różowych pełnych , orlik , białe fiołki , skalniak znacznie się rozrósł , tulipany i inne cebulowe już przekwitły .
Obsadzone mam już większość donic obsadzone 21 pelargoni bluszczolistnych różowych i czerwonych , ponad 50 begonii dronbo-kwiatowych w donicach przy domu , sanwitalie , pelargonie rabatowe i kupiłem jeszcze 23 irysy miniaturki do ogródka , żółte i fioletowe z białym.... No trochę kasy ubyło...
Trawniczek się zagęścił , jest dość ładny zielony , plewiłem kilka dni.. , ale niewykoszony , bo kosiarka się zepsuła...

. Oddzieliłem też obrzeżem z folii i wysypałem korą , róże i inne krzewy o których wyżej pisałem .
Zdjęcia będą i zaległe i nowe , ale pożyczyłem koleżance kabel usb do aparatu bo ma taki sam a jej się zepsuł i nie mam czym przesłać , ale jeszcze was nimi zanudzę

.
To tyle nowego u mnie
Bardzo Wam wszystkim serdecznie dziękuję za odwiedziny , dziękuję również tym wszystkim którzy u mnie w wątku 1 raz zagościli i za wszystkie miłe słowa .
Teraz pisze od koleżanki , zaraz będę w domu to będę nadrabiał zaległości .
Pozdrawiam serdecznie / Artur