Będzie ładna kępka

Wolverine

Fortunej jak zwykle pierwsza startuje

Witaj Grażynkograzynarosa22 pisze:Witaj Elu-pięknego masz migdałak
![]()
ja swojego wykopałam rok temu-ale to był krzak i do tego taki....brzydki....wykopałam z zamiarem kupienia na pniu![]()
ale jeszcze nie mam....
Elu u Ciebie teraz na pewno cudnie...pokaż większą część swojego leśnego ogrodu.....
Witaj Aniu, bardzo miło, że mnie odwiedziłaś i zostawiłaś śladzanna pisze:Hej! Nie zaglądamy, bo i Gospodyni nie byłoAle teraz już będziemy
Witaj Moniu w moim leśnym ogrodzieMonia68 pisze:Witaj, Elu![]()
Piękne wiosenne zdjęcia, z przyjemnością będę zaglądać do Twojego ogrodu![]()
Masz rację, doba jest za krótka i na wiele rzeczy brakuje czasu... Jednak czasami warto go wygospodarować, chociażby po to, by pospacerować po Twoim królestwieMigdałek zjawiskowy!!
Pozdrawiam serdecznie
Moniu trzeba mieć prawdziwy talent literacki, i niezłą pamięć, żeby w tak przystępny i wciągający czytelnika sposób snuć fascynującą opowieśćMonia68 pisze:Witaj, Elu![]()
Bardzo dziękuję za miłe słowa skierowane pod moim adresemJest mi niezmiernie miło, że podobały Ci się afrykańskie opowieści
Piękne zdjęcia pięknych roślin!! Nawet "zwykłe" tulipany świetnie się prezentują na tle zjawiskowych host. Bardzo lubię hosty i sukcesywnie dosadzam kolejne odmiany. Twoje są wyjątkowo dorodne![]()
Jeszcze nie cały teren mam zagospodarowany, to 3500 m i nie wiem, czy kiedykolwiek mi się to udaW miejscach nasadzeń kwaśna próchniczna ziemia jest do głębokości 40 cm, niżej piaseczek
![]()
Miłego dnia
Witaj Gosiu, bardzo się cieszę, że do mnie zaglądnęłaśMargo2 pisze:Nie odwiedzaliśmy Cię bo powiadomienia nie przychodziły.
Elu przepiękne masz te hosty.
Serduszki też wygladaja niczego sobie.
Ja też stosuję kurzaka i jestem z niego bardzo zadowolona.
Jak tam Twój skalniak. Straszliwie mi się podobał w zeszłym roku.