Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Witaj Bogusiu.
Dotarłam do Ciebie w końcu sąsiadko miła.
Piękny masz ogródek taki rozległy i pofałdowany. Piękne rośłinki w tym "majtki" widziałam i całą resztę z przepięknymi dorodnymi wrzosami na czele. Bardzo mi się u Ciebie podoba. Dopełnia to wszystko strumyczek z pomysłowym dzbankiem no i wartownik. Przepiękne masz wejście do domu no i te boskie trawy.
Ps.
Ciesza sie żeś dokoptowała do nas, sama widzisz jak tu jest fajnie. Z różnych stron Polski w jednyj kupce sie spotykomy i to jest naprowda super sprawa taki forum. Jest tyż Janek z Rybnika i Chatte spod Rybnika no i Ania Banaszak spod Raciborza.
Bardzo serdecznie pozdrawiam

Dotarłam do Ciebie w końcu sąsiadko miła.
Piękny masz ogródek taki rozległy i pofałdowany. Piękne rośłinki w tym "majtki" widziałam i całą resztę z przepięknymi dorodnymi wrzosami na czele. Bardzo mi się u Ciebie podoba. Dopełnia to wszystko strumyczek z pomysłowym dzbankiem no i wartownik. Przepiękne masz wejście do domu no i te boskie trawy.
Ps.
Ciesza sie żeś dokoptowała do nas, sama widzisz jak tu jest fajnie. Z różnych stron Polski w jednyj kupce sie spotykomy i to jest naprowda super sprawa taki forum. Jest tyż Janek z Rybnika i Chatte spod Rybnika no i Ania Banaszak spod Raciborza.
Bardzo serdecznie pozdrawiam

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Bardzo się cieszę Elżbietko żeś do mnie zawitała,już wczoraj pisałam do Chatte ,że jestem chora-starość też radość-nie poszłam do pracy wzięłam urlop.No ale nie byłabym sobą jak nie wzięłabym się do roboty-
skopałam grządkę na warzywniaku posadziłam czosnek.Przy robocie zauważyłam ,że moja kurka wpadła do wanny z obornikiem załanym wodą ,była już prawie utopiona .
Więc ja jak każdy bohater ,wzięłam ją ratować,wyciągnęłam na wierzch,zlałam ciepłą wodą zaniosłam w bezpieczne miejsce przykryłam ściereczką,tylko jakoś sztucznego oddechania jej nie mogłam zrobić.na razie jest na ojomie .Jutro rano zobaczę czy przeżyła

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Widać działasz Bogusiu jak błyskwica i w porę nadeszłaś. Ja też mam taki gnojownik z gołębim nawozem w starej wannie ale mam przykryty starymi drzwiami żeby jakąś gawiedź sie nie potopiła. Co tam jeszcze chowasz w tej Twojej zegrodce dyć pokoż te kury pstryknij im jakieś zdjęcia.
Siedź sobie w domu i odpoczywaj.....skąd ja to znam urlop zamiast chorobowego...staro śpiywka.
Trzymaj się cieplutko i chow sie na szpyrka.
Siedź sobie w domu i odpoczywaj.....skąd ja to znam urlop zamiast chorobowego...staro śpiywka.
Trzymaj się cieplutko i chow sie na szpyrka.

- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ładne kurki
a roślinki też się nie dają
tylko te słabe poszły już na kompost ale jesień jest dla wytrwałych 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Boguśka, a dlaczego Ty palisz liście? ;:78 ;)
Nie żal Ci tyle dobra marnować? Przecież za dwa lata miałabyś kupkę super kompostu pod różaneczniki i iglaki. ..no, ale już chyba po wszystkim.
Kurki też szkoda
Za to zazdroszczę Ci widoku z okna! To nie jest Wodzisław na pewno ;) tylko jakaś wieś pod Wodzisławiem
Fajna wieś 
Nie żal Ci tyle dobra marnować? Przecież za dwa lata miałabyś kupkę super kompostu pod różaneczniki i iglaki. ..no, ale już chyba po wszystkim.
Kurki też szkoda

Za to zazdroszczę Ci widoku z okna! To nie jest Wodzisław na pewno ;) tylko jakaś wieś pod Wodzisławiem