Agniesiu i Agnieszko - to też moje marzenie zawsze chciałam ją mieć i chociaż krótko kwitnie to jej widok teraz jest piękny
tulipany te śmieszne mam 1 rok i chyba nie będę wykopywała na pewno wykopię kilka starszych bo słabo kwitną
Cieszę się bo kupiłam sobie nareszcie: jaśminowiec złoty , pęcherznicę Diabolo i żółtą Luteus i różową niezapominajkę
Polu- dałam ci też nowo posiane , nie wiadomo jak zakwitną i pierwiosnki wzniesione, cieszę się że doszła bo już się bałam :mailbox
Jolu to malutko w stosunku do ciebie ale i z tego się cieszę
Marysiu hosty z dnia na dzień bardziej rozwijają listeczki i coraz bardziej pokazują swoje piękno i różnorodność
Ależ kaczuszka ma fajnego pasażera na gapę
Witaj, Marysiu
Pięknie już się prezentują Twoje hosty!! Większość moich dopiero nieśmiało zaczyna, może po ostatnich opadach trochę się ruszy
Miłego dnia
Marysiu różową niezapominajkę pierwszy raz widzę. Ciekawe czy też będzie się wysiewać w nieoczekiwanych miejscach. U mnie zaczyna być błękitnie od tych kwiatków. Masz wspaniałe hosty, dziękuję za podanie nazwy mojej hosty. Podoba mi się pęcherznica kalinolistna Diabolo.
Pozdrawiam Elżbieta
Agnieszko Monisiu hosty rosną jak szalone i zagęszczają rabatki , chodzę tylko i przesadzam, jak widzę że będzie im ciasno A to moje olbrzymki
Elu różową też mam od niedawna a niebieska i biała bardzo się rozsiewa i też na razie nie wyrzucam
Pęcherznica to też nowy nabytek i to po to żeby osłonić od wiatru moje kwiaty , robię szpaler różnych krzewów a one chyba szybko rosną
Marysiu. Pięknie u Ciebie. Słów mi brak. Takie piękne rozrośnięte krzaczory. Jak się nazywa krzew na żółto kwitnący na pierwszym planie zdjęcia po hostach. Mam ukorzenione sadzonki tego krzewu i nie wiem co zacz.