często wystarczy mi jak się na nie napatrzę a czasem się zdarzy,że się cuś przywlecze...
 często wystarczy mi jak się na nie napatrzę a czasem się zdarzy,że się cuś przywlecze...  cuś czego się nie ma..
 cuś czego się nie ma..  

,spadam,muszę wziąć się troche za chatę,urlop mi sie kończy i nic nie zrobiłam w domu.Przez miesiąc siedze z nosem przyklejonym do ekranu, zajrzałam tu na chwile ,chciałam znależć cos na ziemiórki  i wpadłam po same uszy
 ,spadam,muszę wziąć się troche za chatę,urlop mi sie kończy i nic nie zrobiłam w domu.Przez miesiąc siedze z nosem przyklejonym do ekranu, zajrzałam tu na chwile ,chciałam znależć cos na ziemiórki  i wpadłam po same uszy  .Jeszcze nie bardzo znam się na zasadach jakie panują tu na Forum ,DAKO nie obrazi się,że my tu się tak rozgadaliśmy?
  .Jeszcze nie bardzo znam się na zasadach jakie panują tu na Forum ,DAKO nie obrazi się,że my tu się tak rozgadaliśmy?
 ,spadam,muszę wziąć się troche za chatę,urlop mi sie kończy i nic nie zrobiłam w domu.Przez miesiąc siedze z nosem przyklejonym do ekranu, zajrzałam tu na chwile ,chciałam znależć cos na ziemiórki  i wpadłam po same uszy
 ,spadam,muszę wziąć się troche za chatę,urlop mi sie kończy i nic nie zrobiłam w domu.Przez miesiąc siedze z nosem przyklejonym do ekranu, zajrzałam tu na chwile ,chciałam znależć cos na ziemiórki  i wpadłam po same uszy  .Jeszcze nie bardzo znam się na zasadach jakie panują tu na Forum ,DAKO nie obrazi się,że my tu się tak rozgadaliśmy?
  .Jeszcze nie bardzo znam się na zasadach jakie panują tu na Forum ,DAKO nie obrazi się,że my tu się tak rozgadaliśmy?

-młody odrost od sanseverii szybko rośnie
 -młody odrost od sanseverii szybko rośnie -tu resztki białej azalii którą pokazałem na samym początku wątku gdy dołączyłem do forum,nie wiem co się z nią stało kwitła potem zrzuciła wszystkie liście i uschła,rok temu miałem tak samo z czewoną,teraz została mi tylko różowa
-tu resztki białej azalii którą pokazałem na samym początku wątku gdy dołączyłem do forum,nie wiem co się z nią stało kwitła potem zrzuciła wszystkie liście i uschła,rok temu miałem tak samo z czewoną,teraz została mi tylko różowa   

-tu i na zdjęciu poniżej następny problem tym razem z fikusem,niedawno posadziłem go razem z bilbergią i bluszczem do 1 doniczki i wszystko było dobrze aż oklapły mu dolne liście,szybko razsadziłem i podlałem,górne liście też tak zwisały ale się podniosły
-tu i na zdjęciu poniżej następny problem tym razem z fikusem,niedawno posadziłem go razem z bilbergią i bluszczem do 1 doniczki i wszystko było dobrze aż oklapły mu dolne liście,szybko razsadziłem i podlałem,górne liście też tak zwisały ale się podniosły  

-dieffenbachia puszcza mi 1 listek od kiedy ją mam
 -dieffenbachia puszcza mi 1 listek od kiedy ją mam  

Będziemy na pewno czekać na Ciebie i zdjęcia Twoich zielonych!
 Będziemy na pewno czekać na Ciebie i zdjęcia Twoich zielonych!

W dwóch pokojach ,w doniczkach suche badylki,a w pozostałych dwóch biedne roślinki uczyła pływać.I tak co roku  ;:14Teraz nie zostawiam za długo moich zielonych z obcymi,góra dwa tygodnie
  W dwóch pokojach ,w doniczkach suche badylki,a w pozostałych dwóch biedne roślinki uczyła pływać.I tak co roku  ;:14Teraz nie zostawiam za długo moich zielonych z obcymi,góra dwa tygodnie   ,ciągle wydzwaniam do domu i strasze
 ,ciągle wydzwaniam do domu i strasze  co im zrobię jak mi zniszczą roślinki.
 co im zrobię jak mi zniszczą roślinki.