Ja też się zaczęłam swoim młodym ( w ub. roku dokupiłam na All) przyglądać i ... są chyba takie , jak twoje.zanna pisze: Wygląda na to, że moja nie jest Invicible. Znowu...!

Ja też się zaczęłam swoim młodym ( w ub. roku dokupiłam na All) przyglądać i ... są chyba takie , jak twoje.zanna pisze: Wygląda na to, że moja nie jest Invicible. Znowu...!
W jednej funki miałem bardzo podobne liście, ( chodzi mi o tą nieciekawą fakturę liścia). Gdy wykopałem ją okazało się, że w tym miejscu ziemia ma odczyn wapienny, a nawet odrobiny wapna - pozostałości po budowie. Moje hosta miały iść na kompost, ale po zmianie podłoża wszystko wróciło do normy. Może to będzie jakaś wskazówka.zanna pisze:Powiedzcie, czy to jest Invincible? Jakoś mam wątpliwości...
Na pewno nie, Polu. U mnie przymrozków prawie nie było.Pola42 pisze:Aniu a to nie mogą być zmiany od przymrozku?
Wygląda na Patriot.goryczka143 pisze:Bardzo proszę o pomoc w rozpoznaniu zamieszczonych na zdjęciach host
Ta wygląda na Ginko Craiggoryczka143 pisze:
(ten i powyższy post został przeniesiony z niepotrzebnie założonego (i usuniętego) wątku - paco)