Geniu widzę , że tulipanki jeszcze nie myślą u Ciebie przekwitać i pierwiosnki też ładne
Iryski i orliki zbierają się do kwitnienia , a to coś o takich koperkowych listkach to może
piwonia ?. Jaskra chyba też widzę , zaczyna kwitnąć ?
Adam masz racje to o koperkowych liściach to piwonia .
A tulipany i prymule jeszcze piękne kwitną .
Najbardziej martwią mnie chwasty które rosną jak szalone .
Geniu, ale u Ciebie barwnie, potok barw, widać, że wiosna U mnie wszystko w marnych ilościach, ale wiadomo nie można mieć wszystkiego. Geniu masz nawet piwonię koperkową, nie no u Ciebie to skarbnica gatunkowa
Geniu, jaka kolorowa łąka kwiatów u Ciebie
Mam pytanko jak tam zygokaktusiki?. Te co ja wsadziłam ostatnio- jak zauważyłam, nieźle rokują na przyszłość
Napisz, który Ci się nie ukorzeniły...Zaradzimy
Pozdrawiam serdecznie
Grzesiu dzięki u mnie mały ogród więc wszystko skupione dlatego wygląda jakbym miała wszystkiego dużo .
muszu myślę że jakieś jednoroczne po pikuję ,żeby było cały czas kolorowo .
Ewuniu mnie tylko przyjął się tylko ten biały którego sama ukorzeniłaś inne zgniły , chyba za dużo podlewałam żeby się ukorzeniły , biały miał 1 kwiatka .
Witaj Gieniu. Jak miło było znów Was z M zobaczyc i choć krótko to zamienic kilka słów. dziękuje za fotkę. Gieniu łupy niezłe. Tak szybko to zleciało, ze nawet nie nagadałysmy sie dobrze, ale to nic następnym razem. Gieniu buziaki
Grzesiu przez te roślinki spaliłam dziś obiad , po raz pierwszy w życiu , zostawiłam na ogniu zapomniałam wychodząc z domu wyłączyć , jak przyszłam nie było co ratować a smród w domu do teraz ,świata nie było widać , nie wiem kiedy przestanie śmierdzieć
Twój ogród wzbogacił się o piękne nowe rośliny. Nawet tojeść kropkowaną 'Alexander' widzę? Jak każda tojeść migiem się rozrasta więc nie spuszczaj jej z oka