Mój ogródek - Dorota T. cz.1 - 2007r
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo mi sie podobają zdjęcia kwiatków o poranku.
Szczególnie rozchodników i asteriskusa [ nie znałam takich kwiatków,są śliczne]
Szczególnie rozchodników i asteriskusa [ nie znałam takich kwiatków,są śliczne]
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
chyba się zaraziłem twoim przypołudnikiem - już wiem co muszę zdobyć na wiosnę :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj dalie chyba mocno podmarzły?Az szkoda
Przepiękne zdjecia robisz .Zawodowy fotograf mógłby Ci pozazdroscic.śliczne ujęcia i takie wyrazne.Musisz miec dobry aparat
widoki jesienne fantastyczne.Dopiero mozna zobaczyc dokładniej bogactwo przyrody ,róznorodnosc barw i kształtów.Jednak swiat jest piękny

Przepiękne zdjecia robisz .Zawodowy fotograf mógłby Ci pozazdroscic.śliczne ujęcia i takie wyrazne.Musisz miec dobry aparat

widoki jesienne fantastyczne.Dopiero mozna zobaczyc dokładniej bogactwo przyrody ,róznorodnosc barw i kształtów.Jednak swiat jest piękny

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
pięknie wygląda świat uchwycony twoim obiektywem
piszesz że to pobliskie góry - można wiedzieć jakie ??? najbliżej jest ślęża ale nie wygląda mi to na ślęże tylko bardziej na karkonosze

piszesz że to pobliskie góry - można wiedzieć jakie ??? najbliżej jest ślęża ale nie wygląda mi to na ślęże tylko bardziej na karkonosze
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Fantastyczne zdjęcia... uchwyciłaś to...co najpiękniesze... w każdym szczególe, na każdym ze zdjęć. BRAWO
Przekonałaś mnie, że jesień jest piękna 

Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Dorotko, ale masz super.Wystawiasz chyba nogi za próg i już masz piękne krajobrazy, które pięknie przedstawiasz.Kilka razy byłam w górach ( głównie wycieczki), ale nigdy jesienią.Dopiero w zaszłym roku kilka dni spędziłam w Rabce.Była piękna, jesienna pogoda.Cudowne widoki.Dlatego teraz gdy patrzę na Twoje fotki, to ogromnie mi żal,że nie mieszkam w podgórskim terenie.Ale chętnie popatrzę przez Twój obiektyw.
Anulko dziękuję za uznanie
.
Jak robimy to co nas fascynuje, to tak samo wychodzi.
Mam aparat półprofesjonalny Pentagram Photon 484.
We wstępie instrukcji jest napisane: aparat dla tych, którzy nie wyobrażają sobie życia bez fotografowania, czyki idealnie dla mnie.
A dalie dzisiaj wyglądają , a raczej nie wyglądają bo są całkiem przemrożone.
Tylko Wam odpiszę, przywiozę dziecko ze szkoły i do pracy.
Oj tej najgorszej, muszę usunąć wszystkie przemrożone rośliny i wykopać co się da.
Dobrze, że jest ciepło i słonecznie, nie będzie tak ciężko .
Pozdrawiam.

Jak robimy to co nas fascynuje, to tak samo wychodzi.
Mam aparat półprofesjonalny Pentagram Photon 484.
We wstępie instrukcji jest napisane: aparat dla tych, którzy nie wyobrażają sobie życia bez fotografowania, czyki idealnie dla mnie.

A dalie dzisiaj wyglądają , a raczej nie wyglądają bo są całkiem przemrożone.
Tylko Wam odpiszę, przywiozę dziecko ze szkoły i do pracy.
Oj tej najgorszej, muszę usunąć wszystkie przemrożone rośliny i wykopać co się da.
Dobrze, że jest ciepło i słonecznie, nie będzie tak ciężko .
Pozdrawiam.
Elu dziękuję!
Masz rację nogi za próg lub wyciągnięcie ręki i Karkonosze z całym bogactwem są moje.
Z tym blisko to jest tak, kilkanaście lat mieszkałam u podnóża Masywu Ślęży, teraz niewiele dalej, ale nigdy nie wyszłam na szczyt Ślęży.
Moje dzieci już tam były, a ja wciąż nie.
Ale nauczyłam się patrzeć pod nogi i cieszyć malućkimi.
Sama zobacz np. takie grzybki w trawniku też są piękne.

Masz rację nogi za próg lub wyciągnięcie ręki i Karkonosze z całym bogactwem są moje.

Z tym blisko to jest tak, kilkanaście lat mieszkałam u podnóża Masywu Ślęży, teraz niewiele dalej, ale nigdy nie wyszłam na szczyt Ślęży.

Moje dzieci już tam były, a ja wciąż nie.

Ale nauczyłam się patrzeć pod nogi i cieszyć malućkimi.
Sama zobacz np. takie grzybki w trawniku też są piękne.