Bożenko jak oglądam twój ogród to jednego jestem pewna w jesieni....... zakupy ......tulipany ,tulipany ,tulipany masz ja cudowne .ja mam te odmiany niskie i one kwitną wczesnie a potem to muszę się napatrzyć na forum
Witajcie , mam nadzieje , że jak jutro pojade na działke to będą juz kwitły narcyze, uwielbiam ich zapach, no i tulipanki tez nie wszystkie mi jeszcze kwitną, te niektóre to stare odmiany, jeszcze je mam od mojej mamy i tak sobie siedzą, i pieknie kwitna nie wymagaja zadnej pielęgnacji, ale chyba na jesieni to trochę je poprzesadzam na nowe miejsca.
Pozdrawiam papa
Bożenko , koniecznie zrób zdjęcia z działeczki , daj oczy nacieszyć
Jak u Ciebie pogodowo?
U mnie chyba będzie wreszcie słonecznie [ oby nie zapeszyć!]
Bożenko- u mnie od rana słońce, od razu jest piękniej, to na pewno i u Ciebie będzie słoneczny dzień.Zrób dużo zdjęć , bo u mnie tulipany i narcyze prawie przekwitły.
Bożenko , Ty mnie w zimie przygarnęłaś , przy kominku usadziłaś , grzańcem uraczyłaś ,
zabieram Cię więc do siebie, na razie nie pada!!!!
Może sobie poplewimy?
Witaj Dorotko chętnie do Ciebie wstąpie, ale może nie do pielenia lepiej może trochę ukradnę i przywiozę go w te strony a jak będzie bardzo gorąco to zimne piwko by się zdało
witaj Krysiu , cieszę się , że zajrzałaś do mnie. Moja mama też miała na imię Krysia i mam siostrę Krysię też bardzo lubi kwiaty i ma ogród obok mnie, chyba wszystkie Krysie to lubią.Pozdrawiam serdecznie papa